View Single Post
Vechi 16.12.2009, 20:54:31
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
alegerile au trecut... dar maine, poimaine o luam de l-a'nceput... ca ashtia nu o sa se lase niciodata... nici de viclenie shi minciuna... shi iar o sa suspende preshedintele shi o sa dea jos guvernul shi iar o sa puna betze-n roate... la orice lucru bun... shi o sa le vie shi ajutoare din est shi vest shi o sa ne distruga toata bucuria... victoriei... parca vad... fiindca shtiu ce le poate capul...

asha ca am sa cant mereu ca sa uit de ce-a fost shi de ce o sa mai vie... asha ca privesc la floarea soarelui...

shi cant singur... singurel...

impreuna cu acest miracol... ca sa mai uit de hora trufashilor mincinoshi... shi sa vedem reialitartea... cruda... shi gata... cu H1N1... shi cu la-Tina shi cu baciu saracu'... care parca se topeshte... cand ishi aminteshte... de tineretze... shi batranetze... shi de fericire... shi clipa a venit.
Da, impresia asta ti-au facut-o discutiile de azi dintre Presedintele tarii si sefii partidelor politice? Eu am vazut un presedinte pus pe treaba, care i-a solicitat pe toti la o guvernare stabila, care sa nu-i dezamageasca pe alegatori.