View Single Post
Vechi 17.12.2009, 13:04:59
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de suntanar Vezi mesajul
Un popor crestin doreste sa desconsidere total si sa renege un alt popor frate,ce sta la radacina crestinismului,care este punctul central al Sfintei Scripturi si,de parca nu ar fi de ajuns,Salvatorul nostru este tot din acelasi popor-evreu.
De unde atata ura pentru poporul lui Dumnezeu si pentru una din religiile lui Dumnezeu?Aruncand cu pietre in iudaism,practic aruncati cu pietre in Dumnezeu.
Salvatorul nostru in care voi nu credeti.Voi sunteti fiii apostaziei si ai diavolului, nu sunteti fii lui Avraam, David si Moise ci fiii celor care nu l-a recunoscut pe Mesia, si l-au rastignit pe cel care a venit sa ii cheme in Imparatia lui Dumnezeu.Voi nu sunteti poporul lui Dumnezeu, sunteti fiii ghenei.Oare in pustie vreme de 40 de ani nu a-ti ispitit pe Dumnezeu in continuu , si in timp ce Moise era in munte , v-ati facut un idol de aur?Fiii acelora santeti voi.Nu s-a maniat Moise pe voi asha de tare ca tablele cele primite de la Dumnezeu le-a sfarmat cand a vazut faptele voastre?De aia Moise va invinuieste, in care voi nadajduiti.Si Dumnezeu va uraste, si a vrut sa va piarda atunci, dar v-a crutat pentru Numele Sau.Uite ce zice David despre voi cainilor si porcilor :

8. O, de I-ați auzi glasul care zice: "Să nu vă învârtoșați inimile voastre,
9. Ca în timpul cercetării, ca în ziua ispitirii în pustiu,
10. Unde M-au ispitit părinții voștri, M-au ispitit și au văzut lucrurile Mele.
11. Patruzeci de ani am urât neamul acesta și am zis: "Pururea rătăcesc cu inima".
12. Și ei n-au cunoscut căile Mele, că M-am jurat întru mânia Mea: "Nu vor intra întru odihna Mea". (Psalmi 94)

26. Facă-se masa lor înaintea lor cursă, răsplătire și sminteală;
27. Să se întunece ochii lor, ca să nu vadă și spinarea lor pururea o gârbovește;
28. Varsă peste ei urgia Ta și mânia urgiei Tale să-i cuprindă pe ei;
29. Facă-se curtea lor pustie și în locașurile lor să nu fie locuitori;
30. Că pe care Tu l-ai bătut, ei l-au prigonit și au înmulțit durerea rănilor lui.
31. Adaugă fărădelege la fărădelegea lor și să nu intre întru dreptatea Ta;
32. Șterși să fie din cartea celor vii și cu cei drepți să nu se scrie. (Psalmul 68)

Uite ce zice Amos :

9. Și a zis: "Pune-i numele: Lo-Ami (Nu este poporul Meu), căci voi nu sunteți poporul Meu, iar Eu nu sunt Dumnezeul vostru!" (Amos 1)

Avraam cu bucurie a primit pe cei Trei la Mamvri , bucuros a fost sa stea un pic in prezenta lui Hristos, acela pe care voi il tagaduiti.Acestia nu sunt parintii vostrii ca de ar fi parintii vostrii a-ti fi facut si voi ca ei, dar voi sunteti fiii acelora care au batut , au omorit si nu au ascultat de sfinti si de prooroci.Nu a-ti fost vreme de 2000 de ani batuti si ajunsi sclavi intre neamuri, ce credeti acum?V-ati intors doar ca sa se implineasca proorociile.Caci la voi va veni altul in numele sau , fiul pierzaniei , spre pierzania voastra.Caci in cel care a venit in Numele Domnului nu a-ti crezut.
Reply With Quote