Subiect: Despre Sabat
View Single Post
Vechi 17.12.2009, 14:19:59
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu-s Vezi mesajul
Iți spun eu ce mă incomodează d-le tricesimusseptimus, faptul că a fost falsificat însuși cuvantul scris a lui Dumnezeu. Pe creștinii Biblia îi învață în felul următor:
Apoc 22.18 "Și eu mărturisesc oricui ascultă cuvintele proorociei acestei cărți: De va mai adăuga cineva ceva la ele, Dumnezeu va trimite asupra lui pedepsele ce sunt scrise în cartea aceasta;"

Și nu e vorba de o traducere "perfectibilă",cum spui d-ta, e vorba de o prelucrare denaturată și ordinară conform unui program teologic protestant al Însuși Cuvântului scris a lui Dumnezeu.
Nu e nici o falsificare, este vorba doar de un alt sens al expresiei. Dar ce părere ai de scoaterea si introducerea unor cuvinte în textul versiunii ortodoxe (nu doar denaturări sau interpretări), că tot veni vorba. Acelea nu mai sunt "falsuri ordinare"?

Citat:
În prealabil postat de ovidiu-s Vezi mesajul
Din câte vedeți, sectanții se folosesc de acea propoziție inventată de Cornilescu "care nu poate trece de la unul la altul" - propoziție care nu apare în Biblie ca să combată preoția ortodoxă și să își susțină punctele doctrinare.
Eu chiar nu mă folosesc de acest verset. Pentru mine nu are nici o relevanță în demonstrarea inutilității preoției nou testamentare.