Vai ce au putut sa-mi auda urechile,sper din tot sufletul ca tu nu esti crestin.Noi,caini si porci,cine te-a invatat sa vorbesti asa?Nu inteleg de ce vorbesti la persoana a doua.Eu sunt roman si crestin ortodox.
Incearca sa faci diferenta intre perioadele cand israel a gresit in fata lui Dumnezeu si El l-a certat si planul complet al lui Dumnezeu cu acest popor.
Daca Dumnezeu ar tine ura impotriva fiilor Sai pentru fiecare greseala,asa cum ai dat tu exemplu,inseamna ca pe noi,ortodocsii ne-a scos demult de la inima Sa pentru cum am murdarit sfanta credinta cu pacatele noastre.Dumnezeu s-a maniat pe Israel,in sfarsit Dumnezeu scrie clar ca israel se va mantui,in afara de cativa,care il vor instaura pe Antihrist.
Iata ce zice Domnul:
"Chiar de ai fi risipit de la o margine a cerului la cealalta margine a cerului,si de acolo te va aduna Domnul Dumnezeul tau si te va lua si de acolo si te va aduce Domnul Dumnezeul in tau in pamantul in care l-au stapanit parintii tai si-l vei lua in stapanire si te va face fericit si te va inmulti mai mult decat pe parintii tai" (Deuteronom 30:4-5)
"Dupa cum am adus asupra poporului acestuia acest mare rau,asa voi aduce asupra lor tot binele pe care l-am rostit pentru ei" (ieremia 32:42)
|