View Single Post
Vechi 17.12.2009, 21:37:33
mirabela mirabela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.03.2009
Locație: germania
Religia: Ortodox
Implicit religie...secta..ce-o fi !!!

1. coranul (qu'ran) se citeste doar in araba !!!
2. in islam e Allah si nu Bunu Dumnezeu!!!(pardon are 99 de nume )
3. stiai ca mohamed a avut un vecin crestin care ii citea din biblie? si ca el nu stia sa scrie si sa citeasca?
4. si cand i s-a dictat, a scris pe frunze?
5. coranul pare a fi o biblie povestita?
6. in coran mai scrie(islamul a aparut prin anul 600 si ceva) ca iisus se ruga de 5 ori pe zi....deci?????????????
7. musulmana sunni sau shiaa?

Draga mea, tu nu esti nici crestina si nici musulmana, esti doar pierduta sau dezorientata, si nu stii ce cale sa alegi, roaga-te bunului d-zeu sau fecioarei sa te ajute !

Iar pentru ceilalti forumisti, calea luminii nu e pt toata lumea, respectati decizia altora si nu judecati .

Doamne ajuta !!!

Citat:
În prealabil postat de laialy Vezi mesajul
Ok..e mai bine sa nu ne complicam sa vorbim cu "dumneavoastra".Noi musulmanii consideram ca noi toti avem acelasi Dumnezeu."Allah" inseamna Dumnezeu..acelasi cuvand fiind folosit de evreii si crestinii de origine araba.

In timp ce crestinismul il percepe pe Dumnezeu ca Sfanta Treime,in islam spunem ca Dumnezeu este unic..nu are asociati sau fii..

Si Antonio..chiar nu ma folosesc de cuvinte pentru a imi justifica intrare in islam..nu simt ca ar trebui sa ma justific in fata nimanui..ti-am spus doar cum au stat lucrurile in realitate pentru ca facusei niste afirmatii nu tocmai corecte.

O sa citesc ce ai trimis cat de curand:).