Subiect: Salvati Romania!
View Single Post
Vechi 18.12.2009, 01:19:20
Miha-anca
Guest

Implicit

Om bun, iarta-ma, dar putin m-ai dezamagit. Ma asteptam ca vei pune un scurt mesaj prin care sa ne soliciti pe noi, personal, si pe cunostintele noastre ale fiecaruia, sa ne unim in rugaciune pentru binele Tarii. Dar ca sa dam bani ca altii sa se roage in locul nostru, stiu ca se practica... sigur, putem face si asta, dar sa adaugam si fapta noastra, nu pasivitatea noastra, la aceasta actiune. Asta e parerea mea.

Nu am decat stirileTV prin internet la indemana, pentru a vedea ce se mai petrece prin tara. Nimeni, dar nimeni, nu vrea sa ingroape lancea, pentru a pune umarul la indreptarea lucrurilor, ajunse acum intr-o situatie grava. Cutitul e la os si tot mai avem de purtat razboaie, in loc sa ne unim fortele spre binele tarii, spre binele romanilor.
Oricat de bun ar fi Basescu, oricat de bun ar fi Boc, daca intamplina numai ura si dispret, daca nu sunt ajutati, se duce totul de rāpa. Alegerile au trecut! Acum exista un Presedinte, un Prim Ministru. Sa-i ajutam, ca sa ne ajutam!

Pentru potolirea urii si pentru unirea fortelor sa ne rugam cu totii, ca sa urnim ceea ce ura a oprit in loc, iar dragosea poate pune in miscare. Sa incepem sa ne gandim la binele general, nu numai la binele meu si la capra vecinului. Dumnezeu are destule bogatii pentru toti! Ma uit la mica samanta pe care o pun in pamant si din ea nu numai ca primesc inzecit, insutit, dar Dumnezeu inmulteste si pamantul, in care rodeste acea samanta. Ne plangem ca altul are si noi nu! Dar de ce suntem pasivi si nu punem mana si muncim, de ce nu transpunem idei in practica? De ce, daca stim ca trebuie sa ne iubim aproapele, il uram pentru initiativa lui?!?

Inainte de a ne aseza la rugaciune pentru binele Tarii, sa ne luam pe noi insine sub lupa si sa vedem ce avem de indreptat si cu ce ne punem singuri piedica.

Asa ca, draga Om bun, propune daca vrei o ora cand sa ne adunam cu totii in rugaciune si nu se poate ca Dumnezeu sa nu ne auda. Propune o rugaciune, sau lasa la alegerea noastra, dar sa nu mai lasam timpul sa treaca fara sa ne gandim si la binele Romaniei.
Si nu uita sa ceri binecuvantare pentru toti care se alatura actiunii tale!
Reply With Quote