Subiect: CAZUL TANACU
View Single Post
Vechi 04.03.2007, 14:16:21
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de andrei.ierom
Mirela, nici nu-mi trece prin cap ca am putea comunica in duh de contradictie. Ma bucur ca indraznesti. Care sunt acele "mai bune invataminte" de care vorbesti?

In concluzie, m-ar mangaia tare mult daca am reusi sa vorbim intre noi intr-un duh de pocainta, ortodox, si nu in duh catolic (marcat de tendinte de infailibilitate) sau protestant (colcaind de protest si razvratire). Si sa vorbim tot mai mult bazandu-ne pe Scripturi si Traditie.
Cu drag!
Buna ziua, parinte! Am citit si eu Biblia (si ceva din Sf. Parinti) dar nu sunt experta si nu pot vorbi in citate si trimiteri continue, imi pare rau.

Ce vroiam sa spun prin "mai bune invataminte" este constientizarea faptului ca nimic nu este batut in cuie, ca alesii pot sa cada dar si hulitorii pot sa devina alesi si sfinti (v. Sf. Apostol Pavel si atatia alti sfinti care mai inainte au fost vrajitori, s.a.m.d.).

In ceea ce priveste duhul catolic si cel protestant, nu cred ca am de-a face cu ele... :) La ce manastire sunteti ? Intreb pentru ca as vrea sa vin in vizita in Romania peste 2 ani si poate voi putea sa trec si pe la dvs., impreuna cu sotul meu (poate reusiti sa ii mai "inmuiati" inima in ceea ce priveste credinta...). Doamne ajuta!