Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM
Pai cum adica , tu hotarasti unde incepe si unde se termina spatiul ortodox?
Nici o minoritate nu are drepturi egale, ca de aia e minoritate...le are dar pana intr-un anumit punct!
Cine alege sa traiasca intr-o tara, inseamna ca a ales intre o tara si alta...dar nu mi se pare normal sa obligi oameni sau tari sa te accepte cu catel si purcel "instalati in spatiul public"ca vezi Doamne...trebuie sa fii tolerant! Tolerant esti numai daca vrei si crezi ca poti tolera pentru ca se merita si ai cu cine, altfel iti spui opinia foarte frumos...pentru ca asta inseamna corectitudine si drepturi egale...si nicidecum minoritatea sa oblige sa fie tolerata de catre majoritate!!! 
|
Moldova este un stat laic, nu ortodox, catolic, musulman etc.
Cine alege sa traiasca intr-o tara trebuie sa respecte legile acelei tari. din cate stiu eu constitutia Moldovei garanteaza libertatea TUTUROR cultelor. Nu sunt ortodocsii mai cu mot decat evreii sau decat alte religii.
Stephen F.Roberts - "I contend we are both atheists, I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours."
|