View Single Post
Vechi 18.12.2009, 11:58:26
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Exact , avem datoria si posibilitatea de a indrepta lucrurile spre bine , iar atunci cand exista CREDINTA , DRAGOSTE si NADEJDE in Dumnezeu , putem "darama si muntii" ! Tu prin credinta ta ai reusit in primul rand pentru BINELE tau , dar mai ales pentru cei ce-ti vor urma tie . Sa fi BINECUVANTATA !
Fani a amintit de Vechiul Testament și bine a făcut , eu amintesc la rându-mi de Psalmii lui David, pentru că cel ce va citi zilnic din ei câte o catismă , va înțelege și va pricepe multe lucruri ce ne par la prima vedere de neânțeles , de nepătruns. Da, Dumnezeu ne cunoaște pe fiecare în parte, ne cunoaște rărunchii noștri , neamul nostru , iar cu cei îndărătnici , îndărătnic va fi , iar cu neamul ce nu are îndreptare , îl va nimici și-l va urî până la ultimul "fir de iarbă", și nici urmă nu va mai fi din el. El știe pe cel ce vrea îndreptare și pe cel ce nu vrea, dar voia liberă nu o va încălca nicicând, cum tot așa va judeca pe mulți aici și în cele viitoare. Neamul ce nu va avea gând de îndreptare , este neam blestemat, sortit pieirii ! În legătură acum cu cele pe care le-am citat ceva mai sus în postările anterioare și care vor mai fi reproduse, sunt opinii nu învățături , și trebuie privite ca atare, fiecare culegând ce crede de cuvință și mai ales ce îi este de folos pentru mintea și sufletul lui . Vocea mea sau a oricărui membru de aici, nu este lege sau adevăr în totalitate . Hristos și Sfânta Biserică Ortodoxă este Adevăr, în rest , praf și cenușă ! Doamne ajută ! +