View Single Post
Vechi 18.12.2009, 12:24:00
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de elizabeta Vezi mesajul
De ghicit... pot sa tot ghicesc muuuult si bine. Dar nu cred ca este relevant ce cred eu, din pacate. Mie chiar imi trebuie un raspuns, si asta pentru ca am impresia ca asta am si facut, prin faptul ca am facut publice anumite trairi personale, sau ale familiei mele...
Si da, se cam arunca pe forum si cu cele sfinte, si cu margaritare, din pacate........
Of, sora , atit este de discutat despre pozitia fata de cele sfinte, respectul ,consideratia , pretuirea si iubirea lor in contextul forumului incit chiar a existat meteahna deschiderii a cite unui thread pt. orice idee. Chiar au fost cazuri in care o singura persoana a produs o hemoragie de topicuri pt. lucruri pe care le poti afla atit din carti savante cit si din mai ,,populare" sau chiar din filadele care au umplut lumea.
Totusi , modul in care ai incheiat prima postare predispune la mai multe interpretari , adica ai fost echivoca . Nu stiu daca voit sau nu (dupa cite se vad din a doua postare s-ar parea ca involuntar) dar acesta a fost felul ales de tine . Vezi ce bine este atunci cind intrebarile sunt puse clar si precis eliminindu-se orice alta intelegere aleatoare fata de cea voita ?
Eu imi cer iertare pt. ca ai lasat libera posibilitatea inducerii in eroare . Nu trebuie sa te superi ( observi ca acum trebuie sa avem grija unii cu altii ca si cu ouale crude pt. a nu supara cumva pe careva chiar daca unii gresim mai mult si mai evident decit alltii !!) pt. raspunsul meu , nici pt. echivocul indus , sa intelegi ca imi cer iertare si ca cel mai bine este sa-l citesti tu direct pe sf. Ioan gura de aur decit sa primesti raspunsurile gresit compilate sau copiate ale vreunui frate mai vanitos . Cel mai sigur este sa citesti tu cu ochii tai , daca chiar doresti aceasta ...daca nu te rog inca sa ma ierti si sa consideri ca nici nu am vorbit pe acest subiect !!
Reply With Quote