Subiect: parerea mea
View Single Post
Vechi 18.12.2009, 14:26:07
Order66 Order66 is offline
Member

Data înregistrării: 08.12.2009
Implicit

Citat:
Noi nu trebuie sa va demonstram voua nimic. De unde aroganta asta ca ar trebui sa va demonstreze cineva ceva ca sa credeti? Ete fleosc. Daca vrei, crezi, daca nu, nu. Alegi si iti asumi consecintele alegerii tale.
No comment

Rly,cum poti spune asa ceva?
Ca sa convingi pe cineva de validitatea unei idei/informatii,trebuie sa aduci dovezi.
Nu spuneati voi ca Biblia e adevarata mereu?
Nop,sorry.Biblia e plina de indemnuri la indemnuri la omoruri pentru motive puierile,promoveaza sclavia,e inconsisntenta,continand contradictii etc etc...
Credinta nu e o dovada a verdicitatii Bibliei.E ilogic.
Citat:
Stiinta nu va fi niciodata capabila sa spuna ca, exista Dumnezeu, ca L-am gasit noi prin calcule si observati
Parca am vazut pe aici un topic unde un matematician gasea o dovada logica pt existenta lui Dumnezeu

Citat:
nu exista Dumnezeu, pentru ca nu am gasit nici o dovada.
Apel la ignoranta,ilogic.Stiinta nu va zice niciodata ca nu exista Dumnezeu pt ca nu exista nicio dovada in favoarea existentei lui.Iti va spune ca nu exista Dumnezeu bazandu-se pe dovezi care arata ca nu exista DUmnezeu.Dovezi logice.

Citat:
Tiam oferit unele informatii ca sa poti vedea cu ochii tai ceea ce nu poti accepta dar se pare ca iti este frica.Mam referit la modul tau de exprimare referitor la rligie si respectarea credintelor celorlalti ceea ce la tine nu exista iar asta arata cit de subiectiv esti in discutii cu ceilalti oameni(egoist).
Dupa ce stiu eu,BOR nu era de acord cu ceea ce ai scris tu .Sau cu alte scrieri de acelasi gen.

Citat:
Explicami si mie dece in laborator trebuie uscate aparatele care sint necesare pentru un experiment electric iar in natura nu este nevoie de uscarea norilor pentru ca sa produca un fulger ?
Eu nu pot sami explic care este misterul?
Nu stiu.Ce vrei sa spui cu asta?
Reply With Quote