Subiect: DUHOVNIC
View Single Post
Vechi 18.12.2009, 21:56:02
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de o_tzaranca Vezi mesajul
up-date la up-date
am fost si la vecernia cu litie
duhovnicul meu era tot acolo...repet e de la 7 dimineata
aproape se termina...se canta ,,bogatii au saracit si au flamanzit...,,
o data ,de 2 ori ,de 3 ori ma prabusesc ..vocea lui e asa de tare ca parca cade catapeteasma
incepe predica...ne vorbeste de evanghelia de maine..de cea de saptamana trecuta..de sfinti..e o adevarata enciclopedie...zice sa avem grija cum ne apropriem de impartasanie ..sa nu o luam decat cu suflet curat..nu cu osanda ..ma pune pe ganduri..ne vorbeste ca paganii nu o sa fie asa judecati ca noi ca lor nu li sa propavaduit...vorbeste de o ora
ma uit in jur...nu vad nici o reporterita ,de ce? de ceduhovnicul meu nu e vedeta?sa-l vad macar 1-2 min la televizor
fac calcule...e de 12 ore la ,,servici,...over-time..ce salar o avea?
ma ispiteste si ala...ma gandesc ca bill clinton e platit sute de mii euro pt o ora de abureala ..el vorbeste de o ora..
se termina...ne miruieste si ma fac ca vreau sa raman...sa bifeze ,,intentia,,..o doamna zice ca spovedeste ...scap..vad vreo 4-5 fete cam de liceu si ii spun doamnei..nu avem nici o sansa ..stiti ca daca fetele sunt la prima marturisire sta si 3 ore cu fiecare..sa le bage bine in cap...
e aproape 12 noaptea ma gandesc sa ma duc acum ..sigur il gasesc tot acolo...
Si cum de te poti gandi sa lasi un asemenea duhovnic?!

In alta ordine de idei, Dumnezeu sa ii inmulteasca banii si stradaniile Mihai-Anca, sa o ajute sa mearga la duhovnicul ei in tara ori de cate ori simte!