18.12.2009, 21:56:02
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de o_tzaranca
up-date la up-date
am fost si la vecernia cu litie
duhovnicul meu era tot acolo...repet e de la 7 dimineata
aproape se termina...se canta ,,bogatii au saracit si au flamanzit...,,
o data ,de 2 ori ,de 3 ori ma prabusesc ..vocea lui e asa de tare ca parca cade catapeteasma
incepe predica...ne vorbeste de evanghelia de maine..de cea de saptamana trecuta..de sfinti..e o adevarata enciclopedie...zice sa avem grija cum ne apropriem de impartasanie ..sa nu o luam decat cu suflet curat..nu cu osanda ..ma pune pe ganduri..ne vorbeste ca paganii nu o sa fie asa judecati ca noi ca lor nu li sa propavaduit...vorbeste de o ora
ma uit in jur...nu vad nici o reporterita ,de ce? de ceduhovnicul meu nu e vedeta?sa-l vad macar 1-2 min la televizor
fac calcule...e de 12 ore la ,,servici,...over-time..ce salar o avea?
ma ispiteste si ala...ma gandesc ca bill clinton e platit sute de mii euro pt o ora de abureala ..el vorbeste de o ora..
se termina...ne miruieste si ma fac ca vreau sa raman...sa bifeze ,,intentia,,..o doamna zice ca spovedeste ...scap..vad vreo 4-5 fete cam de liceu si ii spun doamnei..nu avem nici o sansa ..stiti ca daca fetele sunt la prima marturisire sta si 3 ore cu fiecare..sa le bage bine in cap...
e aproape 12 noaptea ma gandesc sa ma duc acum ..sigur il gasesc tot acolo...
|
Si cum de te poti gandi sa lasi un asemenea duhovnic?!
In alta ordine de idei, Dumnezeu sa ii inmulteasca banii si stradaniile Mihai-Anca, sa o ajute sa mearga la duhovnicul ei in tara ori de cate ori simte!