161. Pucioșii îl desemnează pe Băsescu “Cârmaciul Apocaliptic” (III)
161. Pucioșii îl desemnează pe Băsescu “Cârmaciul Apocaliptic”, cel ce a învins puii roșii ai lui Satana (III)
Urarea pedelistă “...La bine și la greu!...” este din nou de actualitate, chiar și după alegeri. Traian Băsescu va trebui urgent să preia obiceiul maladiv al pucioșilor (de a scrie “epistole din cer” către poporul pucios) și să scrie și el “epistole din Cotroceni” către poporul român, ca să știe poporul când transpiră președintele din greu, dar și când se răcorește el “biruind greul”:
“Te cuprind acum în Duhul Meu și-ți dau din pacea Mea. Binecuvântare îți dau pe mai departe la cârma corăbiei Mele, țara română, așa cum ți-am dat acum cinci ani când tot așa Mi-am ținut poporul în duhul veghii și cu strigare spre Mine pentru tine ca să te așez cârmaci din partea Mea pentru neamul român. Ți-am spus atunci să grăiești din când în când peste popor și să-i spui să știe el mersul a toate ca să-l păstrezi în veghe și în adevăr la bine și la greu, și tot așa te povățuiesc și acum. Scrie din când în când epistole peste popor ca să știe el binele și greul prin care treci pentru el, și să treacă și el cu tine, biruind tot greul care este și care ar da să vină pe neștire, și așa vei fi urmat de popor și vei fi viteaz pentru el și pentru Mine în această vreme cu strâmtorare în ea și cu valuri, căci antichrist s-a făcut mare peste tot și dă să șteargă numele Meu și urma Mea de pe pământ și din duhul omului, și lucrează cu lucrare ascunsă chiar sub haină de sfânt. Eu te voi ajuta, dar ascultă tu de Dumnezeu, și așa să-L ajuți și tu pe El, căci Eu te-am ajutat acum.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu DelaPucioasa din 8 decembrie 2009)
Independența anterioară și spiritul de lider solitar al lui Băsescu va trebui să înceteze de acum încolo. El va trebui să se aplece sub cuvântul și sfetnicia și “toiagul de păstor” al liderilor pucioși, care-l vor îndruma pas cu pas, arătându-i ce are de făcut:
“Pace ție și bună orânduială a ta înaintea Mea! Nimeni, nimeni să nu disprețuiască alegerea Mea de peste tine, iar tu să prețuiești cu mare umilință și să lucrezi cu ea din Dumnezeu peste acest neam, ales de El acum pentru slava Sa din el, căci cuvântul Meu, care curge din Mine în mijlocul acestui neam, este slava Mea din el, iar poporul cuvântului Meu este sluga Mea credincioasă, întru care Eu binevoiesc pentru împlinirea Scripturii venirii Mele iarăși de la Tatăl la om cuvânt pe pământ, cuvânt de naștere din nou a lumii acum, la sfârșit de timp, precum este scris. O, apleacă-te sub acest toiag de păstor, apleacă-te sub cuvântul Meu, care păstorește neamul român, și din care râu de cuvânt vor bea mulți și tot mai mulți, căci altă mângâiere nu va mai fi, nu va mai fi pe pământ. Amin, amin, amin.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu DelaPucioasa din 8 decembrie 2009)
Neamului român i se proorocește un viitor fericit sub conducerea hibridă teocratic-prezidențială a pucioșilor care-l vor manevra din umbră pe Băsescu. Totodată, neamurile toate vor veni să i se închine neamului român și să-l binecuvinteze:
“Te vor binecuvânta toate neamurile pentru numele Meu de peste tine și pentru râul cuvântului Meu din tine, o, neam român, și vor veni popoare și limbi și vor lua din slava Mea din tine, precum este scris despre muntele spre care neamurile vor veni să se adape cu lumina Mea. Apleacă-te să-L slăvești pe Domnul, Care-Și are sălaș în mijlocul tău cu duhul mărturiei, cu duhul proorociei, fiu român, căci lucrarea cuvântului Meu de peste tine este coroană cerească pe fruntea ta, și se vor închina ție popoarele, pentru că tu ești țara Mea de venire acum, la sfârșit de timp [...] [...] o, neam român! Vârf de munte de Tabor să fii tu pentru neamurile de pe pământ, căci vor veni să ia din slava Mea, din învățătura Mea, spre mângâierea lor! “ (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu DelaPucioasa din 8 decembrie 2009)
România se va numi cu nume nou: Noul Ierusalim, care va fi mai presus de toate neamurile de pe pământ:
“O, sus credința în Dumnezeul Cel adevărat, sus mărturisirea credinței, fii români! Nu vă rușinați cu Dumnezeu, căci El vă dovedește pe voi ai Lui pe pământ între neamuri! Fiți mândri de numele vostru cel nou, de numele Meu de peste voi, căci țara română are nume nou: Noul Ierusalim! Râul cuvântului Meu, râul vieții o adapă pe ea, și Eu am în ea sădire nouă, și rodire nouă am. Amin. “(Citat din Cuvântul lui Dumnezeu DelaPucioasa din 8 decembrie 2009)
Deși “lucrarea” de la Pucioasa a fost recent amenințată “de la mijloc”, prin dezertarea mai multor adepți de valoare (Marian și Victoria Zidaru, Ilie Bunea-fiul, Sandu Dan, etc., etc.), liderii pucioși au găsit resurse și adulatori oportuniști gata să le ia locul celor plecați, pentru ca s-o redreseze:
“Mă întorc la tine cu cuvântul Meu, popor al Meu din români. Tu ești sluga Mea pe care Mă sprijin și iată, tată, s-a întâmplat cu neamul român așa cum s-a întâmplat în mijlocul tău, căci lucrarea Mea de cuvânt a fost amenințată de la mijloc, dar Eu am biruit și biruiesc mereu pentru mersul Meu cuvânt peste pământ și pentru împlinirea toată așa cum cer Scripturile să se împlinească. ” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu DelaPucioasa din 8 decembrie 2009)
Ultima “proorocie” pucioasă stabilește că Dumnezeul creștinilor va fi înlocuit cu Dumnezeul Pucioasei pe post de Păstor-șef, iar păstorii din BOR (pentru că s-au dovedit a fi nevrednici și egoiști și a nu avea milă de oi) vor fi înlocuiți cu păstorii Pucioasei, care vor aduce din cer pășune (miere și laptele cel duhovnicesc):
“Cuprind în slava cuvântului Meu pe români și Mă fac Păstor al lor, căci sunt ca oile fără păstor, fiindcă păstorii de peste ei, care stau în numele Meu peste ei, aceia se păstoresc pe ei înșiși, precum este scris în Scripturi, și n-au milă de oi, n-au milă de viața cea vie a neamului român. Te păstoresc Eu, o, neam iubit de Dumnezeu! Eu nu te las, ci te cuprind în duhul cuvântului Meu și te păstoresc și te trezesc spre pășune și-ți dau din laptele cel duhovnicesc ca să fii tu pe pământ și să nu pieri, ci să fii, așa cum Eu sunt.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu DelaPucioasa din 8 decembrie 2009)
|