nu m-ai suparat, stai linistit....cred ca acet topic se potriveste pt cei plecati afara...si suntem afara pt ca a fost in voia bunului d-zeu...
e greu sa tii un post aici, e greu cand te gandesti ca a mai trecut o sapt si nu ai fost nici macar un minut in sf. biserica...sunt intre serpi...sunt intre foarte multi romani...si inca ff rai, iti fac rau pt ca asa vor, ca se distreaza, asta am trait-o pe propria piele......si mai apoi pt ca ai cunoastere, greseti si mai mult , cand le ceri rasplata..apoi trece o perioada, si vezi ce se petrece in jur...cum se face dreptate..si cum unii din ei sunt trimisi acasa....si stau si ma gandesc cine sunt eu si ce drept am eu, sa cer rasplata????? si iar dau cu capul de pamant si cer iertare.....
e simplu cadn esti acasa, si mergi pe drum..si iti iasa in cale o biserica.....dar e greu cand mergi prin pustiu !!!!si ma uit in spate si vad doar doi pasi si nu patru....e iisus si ma intareste si-mi da putere sa merg mai departe .....
deci, ca o concluzie...cum ne-am putea noi, romanii, plecati in strainatate sa ne spovedim???
Citat:
În prealabil postat de glykys
Subscriu si eu. In rest,iarta-ma, Mirabela, daca te-am suparat.
|