View Single Post
Vechi 19.12.2009, 02:16:09
laialy's Avatar
laialy laialy is offline
Member

Data înregistrării: 03.11.2009
Locație: London,UK
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirabela Vezi mesajul
1. coranul (qu'ran) se citeste doar in araba !!!
2. in islam e Allah si nu Bunu Dumnezeu!!!(pardon are 99 de nume )
3. stiai ca mohamed a avut un vecin crestin care ii citea din biblie? si ca el nu stia sa scrie si sa citeasca?
4. si cand i s-a dictat, a scris pe frunze?
5. coranul pare a fi o biblie povestita?
6. in coran mai scrie(islamul a aparut prin anul 600 si ceva) ca iisus se ruga de 5 ori pe zi....deci?????????????
7. musulmana sunni sau shiaa?

Draga mea, tu nu esti nici crestina si nici musulmana, esti doar pierduta sau dezorientata, si nu stii ce cale sa alegi, roaga-te bunului d-zeu sau fecioarei sa te ajute !

Iar pentru ceilalti forumisti, calea luminii nu e pt toata lumea, respectati decizia altora si nu judecati .

Doamne ajuta !!!
Quranul nu se citeste doar in araba,exista traduceri in toate limbile inclusiv in romana.E adevarat ca cel mai bine este cand il citesti in limba originala pentru ca o traducere niciodata nu va fi ca si originalul.Sunt translator si stiu ce inseamna asta.
In Islam e Allah iar Allah inseamna Dumnezeu..cele 99 de nume sunt de fapt 99 de atribute ale lui Dumnezeu.Toate se gasesc in Quran.
Da stiu ca profetul nu stia sa scrie sau sa citeasca..Atunci,oare o persoana care nu are educatie ar putea sa"inventeze" Quranul?Daca l-ai putea citi in araba ai observa ca limbajul este unul mai mult decat special iar araba folosita este cea literala.
Da,stiu,quranul a fost scris si pe frunze si pe pergament.
Quranul nu este o biblie povestita cu toate ca intalnim lucruri comune ceea ce este perfect normal odata ce si Biblia si Quranul au fost relevate de Dumnezeu.
Sunt musulmana sunni si sunt total impotriva siitilor care practica islamul intr-un mod total eronat.
Cum ai ajuns la concluzia ca as fi pierduta sau dezorientata?Ba deloc.Mi s-a mai spus in primul meu an de islam de catre un preot"in maxim 6 luni o sa te intorci la crestinism" si au trecut vreo 3 sau 4 ani de atunci si tot musulmana sunt.Iar cand ma rog la Dumnezeu,ma rog pt ca El sa ma faca o musulmana mai buna.Imi iubesc religia si stiu ca nimic nu ma va indeparta de Islam.