View Single Post
Vechi 19.12.2009, 08:01:31
Marius100 Marius100 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 16.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Konjiro, foarte multi dintre cei care dau dreptate celor care au vandalizat menora sunt cei care isi alimenteaza fanatismul religios din spiciurile lui Basescu care la fiecare citeva cuvinte, repeta : Romanii mei,.... romanii nostrii,... Eu stiu ce vor romanii mei de la MINE!.... da, stim si noi ce vor ACEI romani UNICI de la el, un mare..... Oare unde sunt incluse celelalte nationalitati de care este impinzita tara noastra?
Nu stiu de unde ies asemenea idei. se vede ca nu cunoasteti personajele respective si nici problema in sine.

Fanatismul religios si-l alimenteaza de la Moscova. Pentru ei, indoctrinati sau nu, Ue,implicit Romania si Basescu sunt raul cel mai rau.
Iti garantez ca nu l-ar cita si nici nu s-ar alimenta de aici.Unde mai pui ca ei nici nu voteaza, n-au televizoare, calculatoare etc...

Fanatismul asta religios e o alta manipulare politica , rezultat al neintelegerilor dintre cele 2 Biserici existente in Moldova.

Daca ei judeca si acuza fratii de-o biserica, doar pentru ca sarbatoresc pe nou, cum sa se poarte cu alte confesiuni?

Comunismul din care RM abia si-a scos varful nasului, a alimentat aceasta ura etnico-religioasa.

Unii de declara daci si nu romani si asta doar pentru ca Sf Andrei a propovaduit in Scitia Minor.

Sunt foarte multe aberatii pe aceasta tema( cum ar fi o refacere teritoriala a Daciei Mari) si implicit si religioase
Reply With Quote