View Single Post
Vechi 19.12.2009, 11:28:20
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Știi la ce concluzie am ajuns in ce ne+mă privește?

Cu toate ca am ținut cu sfinții și cu Basescu și Boc și Miluț și Ciorbea in răzbelul acesta și chiar dacă am făcut tot ce mi-a stat in putirință pentru ca să nu ne lăsăm biruiți fiindcă știam din scripturi că fiara o să se intoarcă mai rănită și mai vindecată la rană, totuși mi-am dat seama ca mă păcalesc, mi-am dat seama ca sunt eu mai ateu ca isarescu-iliescu, mai mincinos ca victor ponta, și mai demagog extremist ca jeoană... că am observat că defapt am suflet de agent infiltrat în tabăra sfinților... adică sunt cam smintit întru Sine, întru Hristos, și amăgindu-mă pe mine însumi caut să-L amăgesc și ispitesc și pe Domnul ca să creadă că chiar L-aș urma dar îi amăgesc mai ales pe copilașii lui, cu biruința asta deșartă... zicând ca iată, am învins! poi ce am învins? nu cumva se împlinește vorba: la placinte înainte și la răzbel înapoi? că acum deabea începe greul, ca vor fi cu toții cu tunurile pe ''dictatori''... vor zice cu toți ca de acolo le vine răul, sărăcia, mizeria... și vor căuta să-l întroneze, care se va autoîntrona, pe antichrist... că toate nemulțumirile cineva le va arunca mereu în spatele lui Basescu, Boc, Ciorbea, Remeș... stărnind pandemia și criza printre știri la rubrica noutăți... vreudnice

dar știi ceva?

nu mi-e frică de baubau că zice mereu că dacă nu ești egoist atunci musai ești fățarnic, deci nu mi+e frică absolut deloc de faptul că oamenii or să creadă în minciunile de pe TV; să-i creadă toți numai pe mincinoși căci eu n-am să cred că o fi ceva dacă o să-i creadă tot poporul, toate mulțimile, pe ei, pe mincinoși... sau ce? ar fi mai bine daca or să mă creadă pe mine? poi să creada poporul pe cine vrea, nu-mi pasă... nu vreau sa fac prozeliți pentru ăla din desfrânata evreică... oricare o fi el... sau eu...

Deci să creadă poporul pe antichrist pana o să le pice bine... că oricum Adevărul nu sunt eu, ci e Domnul nostru Iisus Hristos care implinește Apocalipsa... El însuși o împlinește impreuna cu cei ce au sfântă dreptate... căci sfânta Treime se Milostivește de cine voiește... iar Slava Lui Dumnezeu o ia cel ce merită fărăndoială...

deci să fiți sănătoși și vegheați și păziți rămășița care a mai rămas dupa victorie... ca eu de mine mi-am dat seama ca am simpatii cu che guevara ăla cu trabucul lung... mai am o șansă totuși fiindcă m-am lăsat de fumat... dar simpatii și revolte și răzbunări și urâciuni prin suburbii mai am cât cuprinde...

Să ne ierte Domnul că suntem zlabi și să ne dea un Crăciun Fericit și un An Nou și mai fericit la tot omul și românul și creștinul mai vechi sau mai nou, al Israelului celui Nou... adică la toată cirtuța și iotuța Cuvântului lui Dumnezeu... Amin, Amin, Amin.... cum zice și scrie Domnul, nu eu pacătosul, vrednic păcatos, lacom-întietător și mândru.

Last edited by vsovivi; 19.12.2009 at 11:43:35.