Citat:
Dar ia spune tu,cultule,daca te tragi din maimuta,dc acum au disparut si nu se mai trage nimeni direct din ele,ci din femeie+barbat?
|
Inainte de a face alt ad hominem si alt apel la ignoranta,care e defapt ilogic,incearca sa intelegi evolutia.
Doar habotnicii ca tine care habar n-au despre evolutie isi dau cu parerea gresit despre ea si spun ca e gresita,cu toate ca e sustinuta teoria asta ,care e si stiintifica.Doar ei cred ca o inteleg si spun de ceilalti ca sunt prosti,ca gresesc.
Citat:
Fatul,de exemplu,ia multe forme,printre care si forma de broasca,la un moment dat.Sa inteleg ca te tragi si din broasca?
|
Evidence?
Citat:
Din analogia facuta de mine,vroiam sa arat un lucru:voi ati putea ori sa credeti,ori sa spuneti ca NU STITI daca ar exista.
|
Daca stiai ca analogiile sunt ilogice,nu mai faceai apel la ele ca sa-ti sustii punctul de vedere.
Daca stiai ca daca vrei sa iti sustii un punct de vedere,trebuie sa vii cu dovezi,nu cu analogii sau alte fallacy-uri ilogice.
Citat:
Din cate stiu,stiinta nu a demonstrat inexistenta.
|
Stii gresit.Logica a demonstrat asta.Dar uite ca nu-ti zic cum,ca sa zici ca nu vrem sa-ti spunem :))
Citat:
Pai te contrazici cand spui ca trebuie aduse de cei ce spun ca exista.Pt ca ai spus ca stiinta nu trebuie sa aduca pt ca stiinta nu crede.Iar cei care cred nu sunt oameni de stiinta(dupa parerea ta).Deci,nefiind oameni de stiinta,nu i-ati crede,ca ati spune ca veti crede doar daca va spune stiinta.
|
Mai da'' ce logica de fier ai.
In primul rand,daca faci o afirmatie extraordinara,trebuie sa aduci dovezi extraordinare.
Stiinta nu poate crede ca exista sau nu,pt ca stiinta nu exista ca persoana sau grup de persoane.Stiinta e un ansamblu de cunostinte.Atat.
Fals,si cei care cred sunt oameni de stiinta.Ken Miller si multi altii.
Ba da,i-am crede daca se bazeaza pe dovezi concrete,nu pe fallacy-uri.
Noi nu ne luam dupa ce spun oamenii de stiinta.Ne luam dupa ce spun dovezile.
Citat:
Sa nu mai vorbim de minciunile stiintei,cum ar fi prima calatorie pe luna.Stiinta spune ceea ce ii convine,sa se puna bine cu "puterea politica".De pe Discovery,am aflat ca prima calatorie pe luna a fost inventata din cauza concurentei dintre SUA si Rusia.
|
Sa fiu sincer,nu stiu prea multe despre asta.Nici nu are relevanta.Topicul era despre brutalitatea zeului tau ,despre care zici ca e atotiubitor.