Citat:
Tu stii ce e ala overlay? Overlay implica a pune o imagine peste alta.
|
Gresit.Am lucrat si eu cu Photoshop.Daca pui o poza si dai la efecte,la Overlay,pur si simplu poza devine mai luminoasa si culorile se schimba.
Citat:
Daca aia a fost farsa (foarte discutabil, dar stu ca teoriile conspirationiste sunt mult iubite de religiosi) a fost pusa la cale de politicieni. Stiinta a fost doar o unealta.
|
Am zis ca am avzut asta pe DISCOVERY,nu pe vreun site religios.Stiinta,daca era corecta,nu se lasa manipulata de toti coruptii,nu crezi?
Religia nu e impotriva doctorilor,poate doar unele secte.Si cand nu ai nevoie de medicamente si nu ai nevoie de doctori pt ca esti sanatos,tot meritul stiintei e?Cine te tine sanatos?
Mai intereseaza-te.Am vazut fotografii intr-o carte,la ora de biologie.Cauta si tu despre evolutia fatului si gasesti.Vrei mura-n gura.
Si cam care ar fi stramosul ala comun al omului si al maimutei?
Sa inteleg ca te deranjeaza icoanele din scoli sau ce?Daca fiii tai ar fi atei,ca tine,nu vor incepe sa creada doar pt ca vor vedea o icoana.Daca ar fi credinciosi,nu vor deveni atei pt ca le scoti tu icoanele din scoala.Asa ca nu mai iti face griji sa nu cumva sa fie credinciosi,intr-o zi,lasa-i sa aleaga.Mai bine preocupa-te pt ce pot vedea pe Protv,stirile alea oribile,adolescenti emo,etc...