View Single Post
Vechi 19.12.2009, 20:45:53
konijiro's Avatar
konijiro konijiro is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Implicit

Citat:
Tiam mai spus din punct de vedere spiritual toate astea nu semnifica nimic.
Defineste ce inseamna spiritual pentru tine.

Citat:
Spui ca oamenii de acum miii de ani erau tare plictisiti ca nu aveau toate pe care leai enumerat tu
Nu e vorba de plictiseala. Incalzirea centrala nu e entertainment, iti tine de cald. E un fapt incontestabil ca traim mai bine acum decat acum cateva mii de ani. Nu cred ca vrei sa traiesti intr-o pestera, facand pe tine de frica de fiecare data cand tuna afara, si intrebandu-te la ora mesei, daca cel care aduca mancare acasa esti tu sau ursul.

Citat:
Credema habar nai ce spui in aceasta problema.
Aha. Si tu ai. Astept sa imi spui, atunci.

Citat:
Daca esti un om cu principii si vrei sa le respecti consumi ce vrei tu nu ce ti se ofera.
Asta si fac. Faptul ca sunt ateu tine de alegerea mea.

Citat:
Pentru un om care respecta atat de mult stiinta se pare ca uiti regula de baza a stiintei (intai experimenteaza si dupa aceea judeca).
Pentru un om care a aratat in posturile de pana acum ca nu are habar de stiinta vorbesti cam mult despre stiinta.

Nu trebuie experimentat fiecare lucru pentru a sti ca e nociv. Pentru unele avem experiente anterioare, sau cunostinte care ne ajuta sa intelegem problema fara sa o experimentam.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu
Question everything.
Reply With Quote