View Single Post
Vechi 20.12.2009, 01:33:14
gavriil gavriil is offline
Banned

Data înregistrării: 04.11.2005
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru gavriil
Implicit

Citat:
În prealabil postat de konijiro Vezi mesajul
Sursa, te rog. Aia unde "biologia" a recunoscut.

Daca vorbesti de Piltdown man, frauda a fost demascata tot de stiinta. Stiinta are un mecanism auto - corector pe are religia nu il va avea vreodata, pentru ca nu-i asa, religia are intotdeauna dreptate. Chiar si cand se contrazice pe sine.

Ce experiment? Ai tu laborator de gentica/paleontologie/biologie/geologie si altele acasa la tine? Eu n-am.

Si tu si eu citim biblia. NU tragem aceleasi concluzii, insa.

Nu are nici o legatura cine aduce argumentele, ci valoarea lor. Si da, argumentele stiintei sunt valoroase, pentru ca se bazeaza pe dovezi, nu pe credinta si wishful thinking.
La televizor a vorbit un profesor si nu acum cu 3-4 ani in urma si cauta pe net ca ai sa gasesti.

Mai cauta pe net ca a fost demascat de oamenii de stiinta credinciosi cred ca ai auzit de eii.

Unele le poti verifica si tu fara laborator dar trebuie sa vrei.In special cele referitoare la lumea spirituala.

Biblia tu nu poti sa o intelegi acum cu aceasta atitudine pentru ca te crezi mai bun ca DUMNEZEU.

Mai mare este valoarea religiei si credintei in DUMNEZEU intro societate decit stiinta si valorile eii asta nu inseamna ca stiinta nu are valoarea ei intro societate sau natiune. .Daca nu ma crezi cauta pe net sau intreaba pe oamenii de stiinta. Ordinea sociala, cultura, invatamintul ,......... sint mult mai inportante decit stiinta si credema in aceasta problema stiinta nu a facut mai nimic.

Reply With Quote