View Single Post
Vechi 20.12.2009, 07:38:03
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Asa este, dar are o mare vina si societatea in care traim. Toti, dar absolut toti, indiferent de domeniul de activitate, putem ajuta la formarea unor caractere. Buna teoria cu cei 70 (da, 70, nu 7,asa cum zicea un dascal de-al meu) de ani de acasa, dar si profesorii, si preotii, si prietenii buni, si omul de pe strada care iti zice: "ia ambalajul pe care l-ai aruncat pe jos si du-l la cosul de gunoi!" (da, asa trebuie sa fim!) pun o pietricica la cladirea unui om. Ce folos daca tu esti cuminte si te-ai nascut intr-o familie credincioasa, daca nu stii / nu vrei sa imparti cu altii bogatia ta sufleteasca? sa nu fim ca vamesul acela, asa cum m-am exprimat eu in prima fraza din postarea precedenta: multumesc, Doamne,ca la mine in facultate / liceu nu se drogheaza nimeni!" Dar daca dragoste nu e, nimic nu e!
Ai mare dreptate!De multe ori luam parte tacit la raul din jurul nostru de orice natura ar fi el pentru ca,chiar daca nu il facem in mod direct,trecem cu indiferenta prin fata lui sau chiar judecam neincercand sa schimbam ceva,cat de putin,atat cat ni se permite.
Evident,schimbarea trebuie facuta nu aruncand cu pietre,ci cu iubire.
Reply With Quote