Subiect: parerea mea
View Single Post
Vechi 20.12.2009, 13:27:17
Ioana-Andreea's Avatar
Ioana-Andreea Ioana-Andreea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.11.2009
Locație: Ploiesti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Ioana-Andreea
Implicit

Citat:
E prea mult de cerut de la un zeu omnipotent? Asa, sa amuteasca toti scepticii. Uite, de exemplu, leacul pentru cancer, revelat unui calugar care nu are nici in clin, nici in maneca cu medicina. Ce zici, merge?
Sfantul Nectarie vindeca aceasta boala,sunt numeroase marturii.
Citat:
Si Lord of the Rings e malefica? E magie si acolo. Si biblia e plina de magie. Sau aia nu se pune?
Cred ca nu faci diferenta dintre minune si magie(care este necurata si poate duce la moarte).
Citat:
Dar e perfect OK sa afle despre iad si draci la 7 ani, nu? Copiii in general reactioneaza altfel, de-aia nici nu e bine sa ii lasi sa se uite la filme violente, de exemplu. Explicatia e mult mai simpla, si nu are de a face cu magia.
atunci dc aperi acea carte?
Citat:
De unde stii? Tot de pe un site ortodox conspirationist?
Daca un om lucreaza cu spirite necurate,automat crede si in Dumnezeu,dar a ales opusul.Tu,de exemplu,nu crezi nici in magie,pt ca nu crezi in Biblie.

Citat:
Stiu ca exista. Si ce? Crezi ca orice text care nu iti place tie are mesaje subliminale?
De cine crezi ca sunt puse?de anti-crestini.De ce?Pt ca ei cred in Biblie ,dar au ales opusul,cum am zis.Mai bine ingrijoreaza-te de alea pt copii.Se uita la desene Disney,tu zici ca sunt inocente,si de unde!

Citat:
Tot bateti apa-n piua cu un Dumnezeu care-i pedepseste pe cei rai..mie mi se pare ca e prea rabdator, cate hule sufera din partea tuturor
Corect,tu Il vorbesti de rau si,totusi,vad ca nu ai fost pedepsit inca.In loc sa vezi aest fapt,tu ai ramas tot la gandirea ta despre pedepse.

Citat:
daca nu ar fi existat oameni de stiinta speranta de viata ar fi in jur de 30 de ani, inventiile epocii moderne nu ar fi aparut, iar tu nu ai mai scrie acum la PC.
Hai,NU MAI SPUNE!Oamenii de la tara ,inainte,nu luau medicamente,nici pasta de dinti nu aveau(se spalau cu sare) si mancau doar legume NATURALE si erau MULT mai sanatosi decat in ziua de azi si aveau viata lunga.
PC-ul a fost creat de evrei,care au bagat si subliminale,pt informatia ta.Studiaza despre nr de la baza calculatoarelor.De unde crezi ca l-au luat?De la Solomon.

Daca au fost in stare sa descopere medicamente,nu inseamna ca sunt INFAILIBILI.Te increzi intr-un om.

Citat:
ma da rai erau nou-nascutii din Egipt, toti oamenii erau rai cand a inecat planeta prin potop. cum ramane cu sclavia care este incurajata atat in VT cat si in NT? cum ramane cu sacrificiile umane?
Sacrificiile umane sunt criticate,cand se vb de paganii,care isi omorau copiii pt presupusi zei.Nu mai vb despre ce nu stii.
Cat despre cei din Egipt,citeste contextul.In al doilea rand,ai uitat sa spui ca DUMNEZEU LE-A ZIS CE PEDEPSE LE VA ADUCE DACA NU-L VOR LASA PE MOISE SA PLECE.

Citat:
Asta nu inseamna ca evolutia nu s-a petrecut.Apelul la autoitate,ilogic.
AHA,deci,cand va convine,Darwin e o autoritate in domeniu,ca s-a gandit el la evolutie.Cand a devenit crestin,BRUSC,nu-i mai recunoasteti autoritatea.