Citat:
Oamenii de stiinta au investit o avere in investigatii,dar,pana acum,nu au descoperit nici un ingredient care sa nu poata fi gasit in tarana.
Recent,au declarata ca e posibil sa nu fie departe de adevar acest verset.(nu ca nu e departe,ci e chiar adevarul).
|
Daca pana acum aveam doar impresia ca imi pierd timpul discutand cu tine, acum sunt sigur.
Nu ai idee ce inseamna stiinta (sau oamenii de stiinta) si cum lucreaza ea, logica sau argument. Mai mult, conceptul de dovada iti e strain total.
Comunicarea cu tine sau cu un surdo - mut e exact acelasi lucru.Macar cu un surdo - mut exista speranta ca ne-am putea intelege prin desene.
O zi buna. Am incheiat aici.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu
Question everything.
|