A DOUA LEGE A TERMODINAMICII:
[SIZE=3][COLOR=#000000][SIZE=2][COLOR=black]Evrei 1:10-11[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#000000][SIZE=2][COLOR=black]"Tu,Doamne,la inceput ai facut pamantul,cerul si sunt opera mainilor Tale.Ele vor disparea,dar Tu ramai;si toate vor imbatrani" Facerea. 3, Isaía 51, Psalmi 102:25-26 Romani 8:20-22. [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#000000][SIZE=2][COLOR=black]Cu alte cuvinte,materia se va descompune,cu trecerea timpului. [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#000000][SIZE=2][COLOR=black]Acest fapt e dovedit de a 2a lege a termodinamicii.[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
UNIVERSUL A FOST CREAT DIN LUCRURI INVIZIBILE:
[SIZE=3][COLOR=#000000][SIZE=2][COLOR=black]iN eVREI 11:3,CITIM:"dIN CREDINTA,INTELEGEM CA UNIVERSUL A FOST CREAt prin cuvantul lui Dumnezeu,astfel incat lucrurile care se vad au fost facute din cele ce nu se vad")Vezi si Coloseni 1:17,Neemia 9:6).[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#000000][SIZE=2][COLOR=black]Cuvantul "lucruri" e folosit,in greaca,pt a descrie "cel mai elementar,cel mai mic,partile de baza ale unei entitati".Aceste versete ne invata ca toate lucrurile se mentin si se sustin prin puterea inerenta pusa in ele.
[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#000000][SIZE=2][COLOR=black]Materia universului,in starea cea mai bazica,nu e fizica,ci din lucruri invizibile.Timp de multi ani,oamenii de stiinta au crezut ca Universul a fost creat din lucruri vizibile si ca acestea puteau fi explicate prin legi mecanice sau alte modele.
[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#000000][SIZE=2][COLOR=black]In sec 20,a avut loc o explozie de cunostiinte(vezi Daniel 12:4) si s-a descoperit o mica galaxie de particule,invartindu-se in jurul unui nucleu. [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#000000][SIZE=2][COLOR=black]Distanta dintre aceste partidule este ,aprox,aceeasi distanta de la pamant la soare!In alte cuvinte,atomul,in maj,e compus din spatiu si materia e compusa din atomi.Adica omul,in maj,e compus din spatiu(substante ne-fizice)![/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#000000][SIZE=2][COLOR=black]Materia dintr-un corp uman,e ,de fapt,MAI MICA DECAT URECHEA UNUI AC![/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#000000][SIZE=2][COLOR=black]Stiinta a recunoscut ca nimic nu e fizic,tangibil,ci ENERGIE![/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#000000][SIZE=2][COLOR=black]"Hristos e imaginea vizibila a lui Dumnezeu,Care e invizibil;e Fiul lui Unul-Nascut,anterior a toata creatia.In El,Dumnezeu a creat tot ce e in cer si pe pamant,ceea ce e vizibil si ceea ce e invizibil,ca fiintele spirituale,care au autoritate,putere si ......Totul a fost creat prin El si pentru El.Hristos exista dinainte de toate si,prin El,totul se mentine in ordine".[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
Doar versetul asta,comparat cu Legile termdinamicii,ar trebui sa fie motiv pt a ingenunchea si a zice:
[SIZE=3][COLOR=#000000][SIZE=2][COLOR=black]Doamen,mi-am dat seama ca am pacatuit inaintea Ta.Acum,cred ca Biblia e Cuvantul Tau,ca Iisus e Fiul Tau,ca a murit pt pacatele mele,pe Cruce si ca a inviat,dupa 3 zile.De acum inainte,nu voi mai pacatui si voi merge pe drumul oferit de Hristos.
In numele lui Iisus!Amin! [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]