Citat:
Īn prealabil postat de valy72001
Nu am astfel de hoby-uri. Multumesc! Este mult prea evident citind Sfintele Scripturi ca BO este un fals grosolan. A o studia necesita mult timp si multa perseverenta. Scrierile biblice cred ca sunt sablonul pentru a urmari daca o biserica se incadreaza sau nu. A studia toate motivatiile, mai mult sau mai putin reale, pentru care dea lungul timpului Parintii Bisericesti s-au indepartat de invatatura Apostolica, nu face efortul. Suntem trimisi spre a da mai departe invatatura pe care am primit-o. Asa simpla si la obiect. Apostolii nu aveau doctorate in teologie si nu studiasera istoria si traditia. Erau oameni simplii. Si unor astfel de oameni Hristos a incredintat cele mai importante adevaruri. Teologii, doctoranzii si preotii au declarat in unanimitate (cu mici exceptii) ca Isus este un fals. Pescarii au declarat ca stau in fata lui Dumnezeu, si cu El au mers in toata lumea, nu si-au pretuit viata si au mers pana la capat. Putinii invatati ai vremii care L-au acceptat pe Isus au facut-o in taina si cu rezerve, de teama de a nu fi catalogati ca fiind de partea satanei. Istoria ne invata ca din istorie nu se invata nimic. Din pacate...
|
Asa te mint pe tine pastorii la adunare ? Mie mi se pare ca o secta formata de o epileptica e un fals grosolan, nu Biserica infiinta de Insusi Mantuitorul Hristos. Mai citeste si alte scrieri in afara de cele dictate de pastorii vostri ca alea nu fac decat sa va spele creierele.