Citat:
În prealabil postat de glykys
 Dar de ce este asa de important? Eu ma machiez doar la ocazii, si atunci discret. Machiajul e o arta si decat sa arat ca o pupaza, mai bine ma lipsesc. totusi, incerc sa arat ingrijit pentru cei din jur. nimanui nu ii place sa aiba in fata o persoana cu cearcane, cu par zbarlit si cu cosuri pe fata. e un gest respect fata de cel de langa tine. a, si mai este o problema - fardurile (cele de calitate, ca nu iti dai pe fata cu orice tampenie) sunt scumpe si iti cer timp si practica ... asa ca ma lipsesc!
|
Iertati-ma ca intru in discutii 'de fete'.Am si eu ceva de zis. O fi machiajul o arta, dar nu cred ca e una pozitiva. La faza cu 'ingrijitul, dpmdv frumusetea fizica e relativa. Mie mi se poate parea fruumoasa o fata, altuia nu. Mie, personal, nu imi place cum arata o fata machiata, pentru ca nu mai e ea ,e o masca. Normal ca nu stai cu parul zburlt, dar nu sunt de acord nici cu machiajele,ca pe strada nu e teatru. Fiecare face ce vrea si nu vreau sa judec pe nimeni si nici nu o fac. A mai zis cineva ca ce sa alegem dintre e fata/femeie machiata si care se ingrijeste de suflet si una nemachiata care nu se ingrijeste... Credeti ca numai aceste 2 categorii de persoane exista? As alege una care sa nu se machieze si sa se ingrijeasca de suflet.
Machiajul nu face deca sa scoata in evidenta anumite trasaturi fizice(ochii buzele etc) si sa starneasca intr-o masura instinctul sexual.