View Single Post
Vechi 20.12.2009, 22:20:45
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Maranatha Vezi mesajul
Omule. Nu uita in viata ta . Fara Isus esti pierdut ,cu sau fara biserica.
Citeste bine Biblia ,mai inainte de scrierile altora .
Nu poti birui fara Isus . Poate sa-ti dea biserica cite sacramente vrei , sa le iei pe toate acasa . Daca nu Il pui pe Isus inainte de toate , totul e in zadar.
Poti sa cazi in greseala pe care au facut-o evreii in VT. Au ajuns sa se inchine Legii mai mult decit lui Dumnezeu.
Biserica nu este "fara" Hristos.Capul Bisericii este Hristos , si Biserica este instituita prin Jertfa Sa pe cruce. Hristos este prezent in Biserica si domneste peste Biserica.Nu am pus Biserica deasupra lui Hristos , dar harul lui Dumnezeu lucreaza in Biserica prin Sfintele Taine.Ia spune-mi te poti mantui fara botez,fara euharistie, fara credinta adevarata,fara pocainta?

Apocalipsa 22:17 Și Duhul și mireasa zic: Vino. Și cel ce aude să zică: Vino. Și cel însetat să vină, cel ce dorește să ia în dar apa vieții.

Vezi dar ca Duhul este impreuna cu mireasa, si vezi ca Duhul lucreaza prin mireasă?

Unde este Biserica acolo este si Duhul lui Dumnezeu , unde este Duhul lui Dumnezeu acolo este Biserica si tot harul.

Daca te intereseaza despre Biserica, uite aici un post de-al meu : http://www.crestinortodox.ro/forum/s...26&postcount=1