View Single Post
Vechi 04.03.2007, 21:38:08
erzbet erzbet is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2007
Implicit

Eu am dat doar niste exemple, nu am afirmat ca toate femeile ce merg in fusta si batic se incardreaza in tiparul prezentat de mine, nicidecum, asta inseamna sa jignesc multe persoane de pe acest forum. Dar trebuie sa recunosti ca exista si persoane descrise de mine, si inca multe, dmb.
Deci sa inteleg ca epilatul este sau nu pacat? Daca da, de ce?
Adunarea aceasta despre care vorbesti,Biserica,nu este asa cum p vedem noi sau cum vrem sa o vedem. Si daca mergem la biserica, o facem pentru ca simtitm, pentru ca vream sa facem parte din acea adunare. "De aia nu-i biserica biserica pentru ca fiecare o voim croita dupa tiparul nostru!". Nu cred ca s-au schimbat dogmele, doctrinele, dupa placul oamenilor.
Daca eu, spre exemplu, ma imbrac in fusta lunga si port batic pe cap, nu ma simt eu, parca ma costumez, incerc sa par ceea ce nu sunt. Si Dumnezeu stie asta, deci daca ma duc imbracata asa, o fac pentru a iesi(sau nu) in evidenta. Dar daca sunt femei ce se regasesc in aceasta vestimentatie, sa se imbrace in acest fel. Si daca ii judeci pe altii dupa vestimentatia lor, cu ce esti mai bun decat ei?
Reply With Quote