Citat:
Īn prealabil postat de laialy
Quranul nu se citeste doar in araba,exista traduceri in toate limbile inclusiv in romana.E adevarat ca cel mai bine este cand il citesti in limba originala pentru ca o traducere niciodata nu va fi ca si originalul.Sunt translator si stiu ce inseamna asta.
In Islam e Allah iar Allah inseamna Dumnezeu..cele 99 de nume sunt de fapt 99 de atribute ale lui Dumnezeu.Toate se gasesc in Quran.
Da stiu ca profetul nu stia sa scrie sau sa citeasca..Atunci,oare o persoana care nu are educatie ar putea sa"inventeze" Quranul?Daca l-ai putea citi in araba ai observa ca limbajul este unul mai mult decat special iar araba folosita este cea literala.
Da,stiu,quranul a fost scris si pe frunze si pe pergament.
Quranul nu este o biblie povestita cu toate ca intalnim lucruri comune ceea ce este perfect normal odata ce si Biblia si Quranul au fost relevate de Dumnezeu.
Sunt musulmana sunni si sunt total impotriva siitilor care practica islamul intr-un mod total eronat.
Cum ai ajuns la concluzia ca as fi pierduta sau dezorientata?Ba deloc.Mi s-a mai spus in primul meu an de islam de catre un preot"in maxim 6 luni o sa te intorci la crestinism" si au trecut vreo 3 sau 4 ani de atunci si tot musulmana sunt.Iar cand ma rog la Dumnezeu,ma rog pt ca El sa ma faca o musulmana mai buna.Imi iubesc religia si stiu ca nimic nu ma va indeparta de Islam.
|
D-na mirabela nu va inteleg ce aveti impotriva islamului de unde scoate atitea minciuni?noi musulmani nu avem nimic impotriva crestinilor, noi respectam si biserica asa cum respectam si o moschee,iar cit despre allah el este unicul nu are asociati.va rog spuneti-mi si mie cum arata dumnezeu la vazut cineva ?iar cit consta intr-o relatie crestina-musulman nu este obligatoriu sa se converteasca la islam numai daca doreste. d-na i-ati spus lui LAIALY ca nu este nici crestina nici musulmana dar dumneata ce esti?da sint deacord sa se roage la allah -dumnezeu dar nu mai inteleg ceva dece sa se roage la fecioara maria?cu ce poate sa o ajute?am observat ca daca cineva intreba ca daca poate sa se casatoreasca cu un musulman le dati un raspuns FUGI DE EL!!ESTE SATANA!! am vazut foarte multe familii casatorite si care se inteleg foarte bine.si la ortodoxi barbatul este capul familiei sau gresesc???femeia trebuie sa respecte barbatul si sa fie si o mama devotata si o buna prietena. va rog mai documentativa inainte de a da o replica