nu am de ce sa ma justific in fata ta, desi am s-o fac.
daca ea si sunteti si d-voastra o musulmana buna, ce cautati pe un site crestin-ortodox?
cum noi ortodocsii nu avem ce cauta in arabia saudita, cu biblie, matanie sau cruce, ni se interzice un drept, in caz contrar daca un crestin este prins cu o biblie sau orice alt obiect crestin de catre politia islamica, este arestat, ce cautati voi pe un site ortodox? aveti cumva indoieli?
cat despre fecioara maria( myriam in islam) stiu ca joaca un rol ff important in islam !!!!
apropos de minciuni, cele 7 puncte expuse credeti ca sunt minciuni? puteti jura pe allah? sau sa va scriu in araba?
va rog frumos sa va mai documentati !!!
doamne ajuta !
Citat:
În prealabil postat de rozerin
D-na mirabela nu va inteleg ce aveti impotriva islamului de unde scoate atitea minciuni?noi musulmani nu avem nimic impotriva crestinilor, noi respectam si biserica asa cum respectam si o moschee,iar cit despre allah el este unicul nu are asociati.va rog spuneti-mi si mie cum arata dumnezeu la vazut cineva ?iar cit consta intr-o relatie crestina-musulman nu este obligatoriu sa se converteasca la islam numai daca doreste. d-na i-ati spus lui LAIALY ca nu este nici crestina nici musulmana dar dumneata ce esti?da sint deacord sa se roage la allah -dumnezeu dar nu mai inteleg ceva dece sa se roage la fecioara maria?cu ce poate sa o ajute?am observat ca daca cineva intreba ca daca poate sa se casatoreasca cu un musulman le dati un raspuns FUGI DE EL!!ESTE SATANA!! am vazut foarte multe familii casatorite si care se inteleg foarte bine.si la ortodoxi barbatul este capul familiei sau gresesc???femeia trebuie sa respecte barbatul si sa fie si o mama devotata si o buna prietena. va rog mai documentativa inainte de a da o replica
|