View Single Post
Vechi 21.12.2009, 04:15:35
rozerin
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de mirabela Vezi mesajul
nu am de ce sa ma justific in fata ta, desi am s-o fac.

daca ea si sunteti si d-voastra o musulmana buna, ce cautati pe un site crestin-ortodox?

cum noi ortodocsii nu avem ce cauta in arabia saudita, cu biblie, matanie sau cruce, ni se interzice un drept, in caz contrar daca un crestin este prins cu o biblie sau orice alt obiect crestin de catre politia islamica, este arestat, ce cautati voi pe un site ortodox? aveti cumva indoieli?

cat despre fecioara maria( myriam in islam) stiu ca joaca un rol ff important in islam !!!!

apropos de minciuni, cele 7 puncte expuse credeti ca sunt minciuni? puteti jura pe allah? sau sa va scriu in araba?

va rog frumos sa va mai documentati !!!

doamne ajuta !
Nu puteti sa imi interziceti ca nu am voie pe acest site !vad ca sint subiecte referitor la islam si fiecare isi da cu parerea fara sa cunoasca.ati citit coranul in limba romana?dar tradus de liga islamica?as vrea sa te mai intreb ceva d-ta la ce te rogi ?la dumnezeu!!! allah ce inseamna tradus???ca vad ca prea le sti pe toate!!! apropo ai spus ca coranul se poate citii doar in limba araba, cred ca gresesti!!!te pot ruga numai in limba araba,dar coranul este tradus in mai multe limbi,chiar si in limba romana.

Last edited by rozerin; 21.12.2009 at 04:43:35.