View Single Post
Vechi 21.12.2009, 13:15:27
rozerin
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
Daca cei din Islam accepta psalmii,zice la Psalmi,Sfantul prooroc David:
"zi-a Domnul Domnului meu:Sezi de-a dreapta mea pana ce voi pune pe vrajmasii Tai asternut picioarelor Tale".Iata ca Dumnezeu Iisus Hristos e Dumnezeu a Sfantului prooroc David,ca Sfantul prooroc David il numeste Dumnezeu.
(psalmul 109).
Apoi la Sfantul Mormant se pogoara Sfanta Lumina,adica ceva gen fulger/curent electric/foc care nu arde la inceput,si patriarhul crestin ortodox de acolo se roaga lui Dumnezeu Iisus Hristos sa pogoare aceasta Sfanta Lumina.
Dumnezeu Iisus Hristos a inviat morti,Sfantul Macarie cel Mare a rugat pe Dumnezeu Iisus Hristos si a inviat morti si alti Sfinti la fel,dar Mohamed nu a inviat vreun mort,asa cum cum Sfantul Ilie a facut,cu rugaciunea la preabunul Dumnezeu,cum scrie in Sfanta Scriptura,Vechiul Testament.
Sfantul Ilie precum scrie in Sfanta Scriptura,Vechiul Testament pe care si musulmanii o accepta,a lucrat preabunul Dumnezeu prin el si a facut sa nu se mai termine ulei si faina vaduvei sarmane care il primise.

Ce minuni a facut Mohamed?Ca Sfintii toti fac minuni.
domnule draga ati pomenit ce minuni a facut MUHAMMET,vreau sa va intreb ceva ?da Iisus a facut minuni !!dar dece nu amintiti si ceilalti profeti ce minuni au facut??????sau voi vedeti numai dumnezeu,fecioara Maria si Iisus?aratati-mi ce minuni au facut ceilalti la fel ca Iisus,si daca ne gindim mai mult aici este alta intrebarea CONCEPTII GRESITE DESPRE ISLAM ,dar se vede ca dam din una in alta.