Citat:
Īn prealabil postat de mirabela
pasnici???????????/ cand sunt kamikaze cu propriul popor???????????????? de ce? cica ca au parte de nu stiu cate virgine in rai!!!!!!
nu ti frica sa stai in romania ca poate un ortodox iti pune o bomba? de ce nu traiesti intr-o tara musulmana???????????????????? cu musulmanii tai pasnici !!!
iisus ne-a lsat doua porunci: sa-l iubim pe bunu d-zeu, si sa ne iubim aproapele!!! iisus ne indeamna la iubire, ingaduinta...cand o sa am putin timp o sa-ti aduc argumente din qu'ran despre ce a indemnat mohamed !!!
|
Dece sa imi fie frica ?atita timp cit stiu sa respect un om indiferent de religia lui nu are dece sa imi fie frica!!!da am observat cum Iisus te indeamna la iubire!!! in tarile musulmani nu sint crestini? tie nu iti este frica sa stai in germania???? ia spune ce caracter au femeile din germania,vrei sa vezi o femeie musulmana la fel?NICIODATA. deoarece femeile musulmani au respect pentru allah si pentru familiile lor .te rog spune-mi si mie cite femei din romania si-au lasat barbatul si copii si au plecat de nebune in europa,astea le consideri ortodox?noi sintem pasnici doar ca nu iubim america si evrei.ce cauta americani in tarile musulmane?si romania cindva a stat sub dictatura lui ceausescu ,dece nu a venit americani sa va salveze?