Citat:
În prealabil postat de primus
din pacate si in acest caz domina prejudecatile si proasta informare. din cite am aflat eu, tinara UCISA de dobitocul ala roscat suferea de epilepsie, de unde si manifestarile interpretate de criminalul ala drept "prezenta diavolului".
degeaba incercati sa ii luati apararea, el a comis o CRIMA, indiferent de intentiile pe care le-a avut. faptul ca a sechestrat o persoana impotriva vointei ei, ca a privat-o de apa si hrana si ca a torturat-o, il descalifica nu numai ca preot, dar si ca fiinta umana.
acuzatiile aduse medicului de pe ambulanta sunt puerile, medicul stia ce face, nu era la prima interventie de acel gen. ulterior s-a dovedit ca a avut dreptate.
astept cu interes condamnarea exemplara a criminalului, poate da exemplu si altor idioti care incearca sa profite de ignoranta unor enoriasi mai saraci cu duhul...
|
Termenul NOU al bolii numita DEMONIZARE este EPILEPSIE.Deci demonizatii pe care ii vindeca IISUS erau epilepticii de azi.medicul curant al tinerei a intervenit pe postul otv si a spus ca si ei au tinut-o legata si ca e o boala de care se poate muri ,a spus asta pe post, am auzit chiar eu.ea a intrerupt tratamentul care costa 7 milioane lei lunar , a mai avut si stres psihic pt niste bani ,si astea doua intreruperea trat. si stresul i-au decompensat boala.In plus fratele ei ca membru al familiei ,ea nemaifiind in deplinatatea ratiunii corecte , a ales aceasta alternativa.a exorcizarii.de altfel demonizarea ei a survenit dupa o SPOVEDANIE in care A ASCUNS UN PACAT GRAV -CURVIA.Deci toata lumea atentie la spovedanie cit de sincer o faceti, nu trebuie mintit duhovnicul.EUcred ca DUMNEZEU A PERMIS SA SE INTIMPLE ASA PT CA PREOTUL NU AVEA DESTULA SMERENIE,exorcismele fiind o problema foarte serioasa si daca preotul nu este foarte smerit ......vedeti ce s-a intimplat.Dar boala ei ,provocata de spovedania cu minciuna, fapt marturisit de ea fratelui ei ,avea INDICATIE MAJORA EXORCIZAREA, DAR NU A APELAT LA CINE TREBUIE.