View Single Post
Vechi 21.12.2009, 20:25:32
mirabela mirabela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.03.2009
Locație: germania
Religia: Ortodox
Implicit

esti cam impertinenta si uiti unde iti este limita si bunul simtz !!!! femeile din ortodoxism muncesc cu sudoarea fruntii lor, nu stau acasa !!!!!

de ce sa-mi fie frica in germania? ma faci sa rad si inca gura pana la urechi !!! daca esti asha o buna musulmanca du-te si locuieste in arabia saudita sau nu-ti place ca acolo se aplica sharia????? si ce cautati voi in tari crestine???? te-ai saturat deja de romania, visezi la germania, aici se munceste , arbeit !!!!!!

ai auzit de voia bunului dumnezeu???

uite vezi bunu d-zeu nu le-a permis americanilor sa ne cotropeasca !!! nimic nu se intampla fara voia bunului dumnezeu, si ar tb sa te gandesti de ce-s americanii peste voi !!!

Citat:
În prealabil postat de rozerin Vezi mesajul
Dece sa imi fie frica ?atita timp cit stiu sa respect un om indiferent de religia lui nu are dece sa imi fie frica!!!da am observat cum Iisus te indeamna la iubire!!! in tarile musulmani nu sint crestini? tie nu iti este frica sa stai in germania???? ia spune ce caracter au femeile din germania,vrei sa vezi o femeie musulmana la fel?NICIODATA. deoarece femeile musulmani au respect pentru allah si pentru familiile lor .te rog spune-mi si mie cite femei din romania si-au lasat barbatul si copii si au plecat de nebune in europa,astea le consideri ortodox?noi sintem pasnici doar ca nu iubim america si evrei.ce cauta americani in tarile musulmane?si romania cindva a stat sub dictatura lui ceausescu ,dece nu a venit americani sa va salveze?