Subiect: CAZUL TANACU
View Single Post
Vechi 04.03.2007, 23:09:51
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andrei.ierom
Bine, Mirela, dar eu nu am pomenit despre "citate" si "trimiteri", ci de "duh de pocainta ortodox". Acesta e duhul Scripturii si al Traditiei. Eu nu citez ostentativ, dar propun o aprofundare a unor teme.
De asemenea, poti fi sigura ca nu intentionez sa-mi fac reclama pe internet. De altfel, e foarte posibil ca prezenta mea pe forum sa se reduca considerabil. Am intrat in vorba mai ales pentru a mangaia memoria celor sacrificati la Tanacu.
Draga Andrei, nu cred ca este cazul din cauza unor dezbateri de idei sa-ti reduci aparitia pe forum. Nu ar fi benefic pentru nimeni. Aici sintem o mare familie intru dragoste pentru Dumnezeu si trebuie sa raminem uniti intru credinta. Cred ca Dumnezeu este foarte fericit sa vada cit ne "batem " in dezbaterea unor probleme crestine. Aici este dragostea adevarata, unde traim problemele pe care ne framinta, pe care le intelegem uni mai mult alti mai putin, dar finalitatea pina la urma urmei este dragostea nemarginita fata de Cel ce ne-a creat. Discutiile noastre uneori sint mai dure, dar conteaza ca nu ne dusmanim ci dimpotriva. Datoria noastra este sa pastram acest forum curat, fara intrusti si sa continuam dezbaterea a cit mai multor probleme si initierea cit mai multor topicuri interesante. Toti avem de invatat unul de la celalalt cu toleranta data la maxim. Asa ca si tu Andrei si tu Iosif turati-va motoarele la maxim pe acest forum , dar acceptati ca nu toata lumea gindeste la fel, nu toata lumea are aceiasi pregatire teoretica, deci : toleranta si prietenie pentru aceiasi idee, acelasi tel !