View Single Post
Vechi 21.12.2009, 22:22:40
mirabela mirabela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.03.2009
Locație: germania
Religia: Ortodox
Implicit

nu e problema mea, viata sau faptele acelor femei, nu le judec, nu am de unde sa stiu ce le-a determinat sa ajunga acolo ...

cat despre barbati musulmani, iti spun un caz adevarat, e al celei mai bune prietene ale mele, acum 21 ani a avut o relatie cu un musulman, au vrut sa se casatoreasca dar regimu de atunci nu le-a dat voie, ea a ramas insarcinata, el a plecat acasa la el(in islam sotie nu inseamna doar cu acte). a recunoscut copilul, dar atat, l-a vazut in poze pana la 3 anishori, si in rest nimic, baiatul care acum e barbat are 21 ani, si nu si-a cunoscut tatal niciodata.....

deci cum e cu tatal musulman protector, care are grija de familia lui? a stiut el vreodata daca copilul asta are nevoie de ceva, sau cand a fost bolnavior, sau daca a avut ce manca..iar aceste barbat musulman este foarte instarit in tara lui natala....

cred ca ar tb sa fi mai ingaduitoare, mai buna...

vb aici pe forum despre biserica ortodoxa vs islam..si nu despre ce alegeri fac oamenii in viata lor, sau uite ce minunata sunt eu ca am sotz musulman si ma invidiaza lumea....

Citat:
În prealabil postat de rozerin Vezi mesajul
Mirabela mai as avea o mica intrebare,cum ti se pare femeia crestina care merge si munceste in locuri nepermise si aduce bani acasa la barbat si copii?dar familia care isi vinde fata la niste nenorociti care le duc afara in europa?la musulmani nu exista asa ceva ca barbatul sa astepte sa aduca femeia bani acasa sau sa isi trimita fetele la prostitutie.si eu sint musulmana de cind m-am nascut dar locuiesc in romania si am tot un sot musulman de care sint mindra si foarte multe femei ma invidiaza deoarece nu ma lasa sa muncesc si imi pot permite sa traiesc decent.am vazut tare multe femei care ele muncesc si barbati ca niste nesimtiti stau la bar si asteapta la biata femeie sai aduca un banut acasa.