View Single Post
Vechi 21.12.2009, 22:42:00
rozerin
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de mirabela Vezi mesajul
nu e problema mea, viata sau faptele acelor femei, nu le judec, nu am de unde sa stiu ce le-a determinat sa ajunga acolo ...

cat despre barbati musulmani, iti spun un caz adevarat, e al celei mai bune prietene ale mele, acum 21 ani a avut o relatie cu un musulman, au vrut sa se casatoreasca dar regimu de atunci nu le-a dat voie, ea a ramas insarcinata, el a plecat acasa la el(in islam sotie nu inseamna doar cu acte). a recunoscut copilul, dar atat, l-a vazut in poze pana la 3 anishori, si in rest nimic, baiatul care acum e barbat are 21 ani, si nu si-a cunoscut tatal niciodata.....

deci cum e cu tatal musulman protector, care are grija de familia lui? a stiut el vreodata daca copilul asta are nevoie de ceva, sau cand a fost bolnavior, sau daca a avut ce manca..iar aceste barbat musulman este foarte instarit in tara lui natala....

cred ca ar tb sa fi mai ingaduitoare, mai buna...

vb aici pe forum despre biserica ortodoxa vs islam..si nu despre ce alegeri fac oamenii in viata lor, sau uite ce minunata sunt eu ca am sotz musulman si ma invidiaza lumea....
mirabela nu vreau sa ajungem sa aruncam cu pietre cu cit tu ai vorbit tare urit si ai si jignit am sa iti dau si un raspuns la acesta intrebare .Acel musulman care isi lasa familia nu se poate numi un musulman adevarat!!si la voi crestini nu exista padure fara uscatura.dar nu ii bagati pe toti in aceiasi oala,nu sintem chiar rai asa cum vi se pare,nu avem nimic cu voi fiecare cu credinta lui asa cum tu iti respecti religia asa si noi ,pentru noi musulmani primil in inima noastra este allah si dupa aceia restul.nu vrem sa face rau nimanui vrem pace,cu ce sint devina acei copii care mor zi de zi din cauza americanilor si a evreilor??cred ca mai bine i-ati uri pe evrei caci ei lau batjocorit pe Iisus ,daca intradevar locuiesti in germania te rog spunemi citi musulmani sint acolo ?? eu stiu foarte bine citi sint deoarece am locuit acolo si nu deranjeaza cu nimic,si apropo la ce mi-ai spus cu casatoria mixta si eu am avut o vecina poloneza care sau cuplat cu un marocan si acea femeie avea si un copil si totusi acel musulman a aceptat-o dar a fost o singura problema care nu a acceptat-o ea lucra in club,si de acolo a inceput scandalul ,eu o vad vinovata pe ea deoarece acel om ia cerut sa stea acasa sau sa isi gaseasca o munca mai decenta la care ia a refuzat,musulmanul nu permite asa ceva binenteles care este adevarat musulmam