Citat:
În prealabil postat de rozerin
LAIALY nu are rost sa te consumi !!!!aceasta femeie vorbeste in necunoastere!!am incercat sa purtam o dicutie amicala dar ea vrea o discutie ca animalele ,de cind am intrat pe acest forum mia spus ca ce caut aici ??dar ce cauta aceste subiecte despre islam?eu am invatat ceva incerc sa explic o data daca acel o continua sa arunce cu pietre mai bine il las si plec.si in primil rind am cei 7 ani de acasa.
|
De cand m-am inregistrat pe acest forum am incercat cat am putut sa nu jignesc pe nimeni,sa nu atac,sa fiu cat se poate de civilizata dar ce am primit inapoi..no comment.Si eu am primit aceasi intrebare"ce cauti aici?" dar de la altcineva asa ca nici nu ma mira.Dar pentru ca se discuta despre religia noastra,cred ca avem tot dreptul sa intervenim,nu sa lasam pe toata lumea sa arunce cu noroi sau sa inventeze diverse.
Mirabela da exemplul unui arab care nu a avut grija de copilul lui..Hmm..si care ar fi legatura cu islamul?Ea uita cati crestini isi bat femeile,violeaza batrane,isi ucid parintii etc..Nu trebuie decat sa deschidem pe pro tv la ora 5.E foarte important sa nu generalizam..nu toata lumea este la fel.
Am mai spus asta pe forum..cam rau se sta cu toleranta pe aici