Citat:
Īn prealabil postat de glykys
of, fratilor, iar va certati... si-a bagat michiduta coada si pe acest topic... mandria asta, bat-o vina! iata de ce am ajuns, ca tara,vai de noi! ca nu ne intelegem nici cat negru sub unghie. dupa parerea mea, toti cei care au raspuns pe acest forum sunt bine intentionati si cu mult zel... sa nu cerem de la altii (si asta e valbil pt toti care au postat) tot ceea ce noi suntem in stare. Fiecare cu talantul si cu osardia lui. Dati-va mana si haideti la rugaciune cu totii, fiecare cum poate mai bine!
|
Multumesc,
glykys, vad ca esti f intelegatoare. Nu se cearta nimeni aici; doar unii au impresia...
OmuBun, vad ca esti iute la manie; nu pot tine pasul caci sunt in post. Pot doar sa-ti spun, ca ai inteles gresit; nimeni nu este exceptat de la rugaciune. Unul se roaga Psalmii, altul se roaga alta rugaciune. Nu vad care e problema?!? Cine se angajeaza sa citeasca Psalmii trebuie sa tina pasul, sa nu sara peste zile. La celelalte rugaciuni nu e asa o strictete.
Pai, draga OmuBun, sa nu lasam dezbinarea sa intre intre noi; deci nu te supara fara motiv, ca eu nu m-am suparat.
Nu am spus nici despre merite, ci am spus ca noi am mai participat la citirea Psaltirii; atata e tot.
Eu personal nu am cum sa-ti reprosez ceva, caci nu te cunosc, nu stiu ce faci, cand citesti si daca... Iar daca treburile in Romania vor merge tot mai rau in ciuda rugaciunilor noastre, inseamna ca nu ne-am rugat suficient cu totii, adica toti romanii.
Parerea mea: sa te calmezi, caci nu ti-a zis nimeni nimic rau. Nu te-a jignit nimeni; de ceea ce simti singur, nu raspunde nimeni altul.
elizabeta, ai si tu dreptate. Poate fiecare sa aleaga daca vrea sa se roage, sau prefera sa dea pomelnic la Sf. Liturghie. Deci iarasi, nu e motiv de suparare.