În prealabil postat de sunshine133
Mai oameni buni, de ce nu va vedeti voi fiecare de treaba lui? Voi musulmanele, veti fi judecate in Legea in care ati trait, noi crestinele - la fel. Acelasi Iisus Hristos ne va judeca si pe noi si pe voi. Doar ca noi am ales sa mergem la Dumnezeu urmandu-l pe Iisus iar voi, respectand regulamentul lui Mohamed. Pentru ca, hai sa recunoastem, fetelor ! Coranul este un manunchi de regi pe care musulmanul trebuie sa le respecte. in mod normal, musulmanul nu mai are nici un motiv sa isi mai utilizeze organul ala mititel, numit creier. Au gandit altii pt el, cei ce i-au dictat lui Mohamed Coranul.
Este adevarat sau mint eu? Musulmanul nu are nimic de facut decat sa urmeze intocmai regulile coranice. Si gata mantuirea. Simplu, nu?
Nu ca noi, astia, crestinii. Care mai tra sa ne iubim aproapele ca pe noi insine, care tra sa ne iubim chiar si vrajmasul, care tra sa intoarcem si obrazul celalalt, daca primim cumva o palma.
Noi nu avem Jihad-ul, adica razbunarea aia care ia in sabie tot ce nu ii convine. Nooooo.
Noi tra sa inghitim chestia aia, cu..vai ce ne iubesc musulmanii pe noi crestinii. De parca noi ii bagam pe ei in puscarii, noi le interzicem sa-si practice religia sau te miri ce altceva sau sa isi poarte insemnele musulmane. Ca nu mai intreb, de ce te-ai convertit tu la islam, daca el te accepta si crestina? Ca habar nu ai sa imi spui, dar te lamuresc eu: te-a convins iubirea vietii tale, musulmanul. De parca habar nu ai avea ca scrie in Coran ca trebuie sa isi convinga nevasta crestina sa treaca la Islam. totul e ok in casatoriile mixte, atata timp cat nevasta trece de " buna voie" convinsa de barbatu-su la Islam. Dar de ce nu ramane crestina? Sa vad eu atunci buna intelegere ! Si apropo, nu te comanda preotul sa te intorci la crestinism, ca in Coran scrie ca sa fii omorat tu, acela care esti musulman si vrei sa renunti la religia islamica. Sau nici asta nu e adevarat?
Si....multumim frumos, nici nu am avea noi nevoie de "crestini" plimbareti de la o religie la alta. Ai ales Islamul, fii sanatoasa si fericita. Respecta Legea sub care, cu liber arbitru ai ales sa fii. Lasa polemica, citeste si respecta regulamentul vostru si va fi ok.
|