View Single Post
Vechi 22.12.2009, 01:31:27
valy72001
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Geony Vezi mesajul
Vezi ca daca te stresezi mult intri la apa =.esti scund
Gandurile fara logica si NP te-au CHELIT...
Si "GRISULETUL SI LAPTICUL" adus de pastorii NP din alta tara , te-au facut burtos.

Si ca sa nu te mai tavalesti pe jos de ras : NIMENI NU TE-AR PUPA , sa nu se faca de SLANA pe gura.
De obicei NP nu sunt grasi. Ei fac multa miscare. In comparatie cu altii. Nu slujesc la mese, in comparatie cu altii. Si nu se duc la cersit din casa in casa.

Hrana tare nu este pt mireanul de rand, nu-i asa? Cati credinciosi mai merg la biserica in Romania? Cat la suta din ortodocsi? Cati din cei care merg la biserica au habar de cu ce se mananca cuvantul ”mantuire”? Cati din ei cred in ea?

Apoi, cati asa zisi drept-credinciosi merg la biserica doar pentru nevoile sufletesti si fizice urgente - in ideea ca am incercat peste tot si numai Dumnezeu a mai ramas de incercat?!?

Imi spuneti voi de Lapte si Gris cand abia mai rasuflati? Daca s-ar duce de rapa cultura si traditia romaneasca se duce si Biserica Ortodoxa cu ea.

Slana dupa cum stii este ceva ingrttosator de spurcat. Noi nu o consumam. Insa ne atingem de oamenii care au nevoie de noi si uneori ii mai si luam in brate. Insa nu se intampla asta cu Icoanele. Ele cu treaba lor.

Daca cumva te-ai gandit sa ma jignesti...

Gandeste-te la ce nevoie au unii oameni de Dumnezeu in viata de zi cu zi si gandeste-te la cata dorinta are Dumnezeu ca toti oamenii sa fie mantuiti. Toti oamenii sunt infiati prin Fiul,si rascumparati prin Mielul de jertfa. Voua va pare rau cand un om se apropie de Dumnezeu prin NP dar nu va pare rau ca cei din jurul vostru mor zi de zi fara sa fie intr-o relatie buna cu Dumnezeu si cu cei din jur.
Reply With Quote