Citat:
Īn prealabil postat de Geony
Adventismul este CULT , nu BISERICA.
Dar pe unde a ajuns Adventismul ? ...Sahara , Tibet , Padurile Amazoniene...de sar duce cu totului acolo , cu sediu cu tot...
|
Inca mai aveti gandirea aceia ca oamenii din zonele mai indepartate ale lumii sunt mai prejos ca voi si nu merita Harul lui Dumnezeu? Ai uitat prietene Marea Insarcinare a Domnului Hristos. Daca tu n-o implinesti El a murit degeaba. Tu vrei ca El sa fi murit degeaba?
PS: Sediul vostru inca este inconjurat de Moscheie Musulmane. Iar crestinii de acolo sunt pe duca. Ce faceti? Va mutati sediul? Constantinopolul a fost construit in cinstea Imparatului Constantin. Il adorati si voi si Catolicii? A fost Constantin un Sfant? A fost el Crestin? A fost botezat pe patul de moarte de catre un preot Arian. E valabil la voi, ortodocsii, un astfel de botez?
Sarbatoarea Nasterii Domnului, cunoscuta in popor si sub denumirea de Craciun, nu a fost praznuita de la inceput pe 25 decembrie.
Prin serbarea Craciunului pe 25 decembrie, a fost posibila si inlocuirea cultului inchinat lui Mithra, zeul soarelui. Sarbatoarea pagana era legata de solstitiul de iarna, 22-23 decembrie, considerata a fi momentul in care se naste Soarele, numita Dies natalis Solis Invincti - Ziua de nastere a Soarelui nebiruit.
http://www.crestinortodox.ro/craciun...-la-crestinism
De ce scrie in buletinul CrestinOrtodox ca Craciunul a fost la origine o sarbatoare pagana? (scuze, dar am multe intrebari de pus si cred ca nu numai eu)