View Single Post
Vechi 22.12.2009, 01:59:58
valy72001
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Geony Vezi mesajul
Adventismul este CULT , nu BISERICA.

Dar pe unde a ajuns Adventismul ? ...Sahara , Tibet , Padurile Amazoniene...de sar duce cu totului acolo , cu sediu cu tot...
Inca mai aveti gandirea aceia ca oamenii din zonele mai indepartate ale lumii sunt mai prejos ca voi si nu merita Harul lui Dumnezeu? Ai uitat prietene Marea Insarcinare a Domnului Hristos. Daca tu n-o implinesti El a murit degeaba. Tu vrei ca El sa fi murit degeaba?

PS: Sediul vostru inca este inconjurat de Moscheie Musulmane. Iar crestinii de acolo sunt pe duca. Ce faceti? Va mutati sediul? Constantinopolul a fost construit in cinstea Imparatului Constantin. Il adorati si voi si Catolicii? A fost Constantin un Sfant? A fost el Crestin? A fost botezat pe patul de moarte de catre un preot Arian. E valabil la voi, ortodocsii, un astfel de botez?

Sarbatoarea Nasterii Domnului, cunoscuta in popor si sub denumirea de Craciun, nu a fost praznuita de la inceput pe 25 decembrie.
Prin serbarea Craciunului pe 25 decembrie, a fost posibila si inlocuirea cultului inchinat lui Mithra, zeul soarelui. Sarbatoarea pagana era legata de solstitiul de iarna, 22-23 decembrie, considerata a fi momentul in care se naste Soarele, numita Dies natalis Solis Invincti - Ziua de nastere a Soarelui nebiruit.

http://www.crestinortodox.ro/craciun...-la-crestinism

De ce scrie in buletinul CrestinOrtodox ca Craciunul a fost la origine o sarbatoare pagana? (scuze, dar am multe intrebari de pus si cred ca nu numai eu)
Reply With Quote