Citat:
Īn prealabil postat de sunshine133
Draga mea,
Divortul in Islam ESTE Permis. Dar ei, musulmanii au o cale mai eleganta sa ocoleasca Legea lor: se separa !
Cand un musulman zice ca e divortat, sa nu il crezi! El este numai separat de nevasta-sa. Ca doar nu e tampit sa plateasca despagubirea pt care o semnat in contract !
Si, fii atentaca ei pot divorta pt multe motive si ffff simplu: SPUNE DE 3 ORI CUVANTUL "DIVORTEZ" IN PREZENTA A 4 MARTORI. Dar...nu le convine, mai sa divorteze, ca au conditii grele de casatorie!
De aia prefera arabii femeile europene. Ele habar n-au de Regulile Coranice, deci nu isi cer nici unul dintre drepturi. Le tin ei cat le tin si apoi incep sa o ia brambura prin lume. Crezi ca in tara lui nu are nevasta? Dar aia e scumpa si accepta si separarea si alta nevasta si alti copii. Tine de educatia lor.
Fie la ei ! Cel putin femeile noastre stiu sa isi castige painea lor si a copiilor lor, nu stau acasa ca paduchii in frunte si asteapta numa sa aduca fraierul salarul. Fiecare cu ce si-a ales. Noi cu ale noastre, ei cu ale lor. Eu cunosc foarte bine islamul, din interiorul lui. Am locuit si lucrat intr-o tara islamica, am avut extrem de multe relatii comerciale cu tarile arabe si am si vizitat cateva. Am citit si Coranul, de asemenea. Deci, vorbesc in cunostinta de cauza.
|
pot sa iti pun si eu o intrebare?la crestini nu este permis divortul?daca femeia preacurveste,daca uita ca trebuie sa fie o mama devotata tu nu ai divorta sau stai cu ia incontinuare sa serviti micul dejun,iar in ce privesce ca spui ca crestinele muncesc si noi stam acasa iar gresesti.ce ai vrea sa stai tu acasa si eu sa muncesc ,ca proasta as fii sa te tin,barbatul este capul familiei care trebuie sa intretina familia.poti sa imi confirmi ca barbat ortodoxi nu au amante ?asa mai este si la noi cite un magar.divortul in islam este permis dar trebuie sa aduci argument dece vrei sa lasi acea femeie.