View Single Post
Vechi 22.12.2009, 03:07:24
laialy's Avatar
laialy laialy is offline
Member

Data înregistrării: 03.11.2009
Locație: London,UK
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sunshine133 Vezi mesajul
Draga mea, de ce nu esti atenta la intrebare?
Intrebrea a fost daca divortul se accepta in islam, iar raspunsul meu a fost ca DA, SE ACCEPTA.
Aaaaa, ca li se da sanse, ca se intruneste familia si discuta...bla, bla, bla.
Inca o data deci: divortul se accepta si se si face, in conditiile impuse de Coran.

In plus, pentru informarea ta, eu chiar vorbesc in cunostinta de cauza.
Si am sa iti si spun de ce: am citit Coranul din cap in coada, am discutat si mi-am lamurit intrebarile pe care le-am avut, si inca cu imami arabi cu care am discutat in limba engleza si cu tot respectul care li se cuvine.
In caz ca nu ai citit atenta Coranul, trecerea la islam se face dupa un ATENT SI PROFUND studiu coranic. Si eu am intentionat sa cunosc Coranul in profunzime. Aprofundand aceasta religie am observat cu claritate ca este departe de vibratia mea sufleteasca. De aceea nu m-am mai convertit. Nu pt ca nu l-am inteles, asta ca sa nu iti mai dai tu cu parerea, ca poate habar nu am.
Eu am citit intrebarea si am citit si raspunsul tau care incerca sa arate cat de usor poate divorta un barbat musulman de sotia lui..zice de 3 ori"divortez" si gata casatoria.De aceea am dat un raspuns mai detaliat:)
Am citit Quranul,ba chiar am studiat cultura si civilizatie araba asa ca nu te ingrijora pentru mine.Foarte bine,este departe de vibratia ta sufleteasca,nimeni nu te obliga oricum sa te convertesti oricum...asa ca nu iti inteleg inversunarea..calm down:P