22.12.2009, 03:13:52
|
 |
Member
|
|
Data înregistrării: 03.11.2009
Locație: London,UK
Religia: Alta confesiune
|
|
Citat:
În prealabil postat de sunshine133
Nimanui nu ii pasa, mie mi-e mila de femeile care isi schimba religia asa, ca zise el, minunatul sot, care de altfel are Jihad-ul ca misiune personala, deci el TREBUIE sa isi convinga nevasta sa se converteasca, altfel pica de fraier in fata comunitatii arabe. Sau nici asta nu stiai??? Ca te nasti intr-o familie de o anumita religie DIN VOIA LUI DUMNEZEU, dar iti schimbi religia cu liberul tau arbitru. Si ghici ! O sa te judece tot Iisus Hristos, ca si pe mine. Doar ca tu o sa raspunzi la niste intrebari in plus, referitoare la cum l-ai corectat tu pe Dumnezeu, ca EL nu a fost destul de destept sa te faca direct muslima.
Greu este sa fii un bun crestin, nu un bun musulman. Ca femeie nici macar cele 5 rugaciuni zilnice nu trebuie sa le faci, daca ai chef e bine si daca nu, tot ok este.
Printre altele, imi poti raspunde la intrebarea pertinenta de altfel, de ce un musulman poate sa se insoare fara probleme cu o crestina, dar un crestin NU are voie sa se casatoreasca cu o muslima?
Asta numai daca nu cumva...din intamplare...revenim la cunoscuta - sau nu - problema a jihad-ului, cu convertirea la Islam.
Imi cer scuze daca am atins subiecte dureroase, ele, subiectele nu sunt create de mine, adevarurile de asemenea nu sunt ale mele.
Adevarul sta intre noi, si...imi pare rau sa te dezamagesc, dar nu este al islamului.
|
Daca tot repeti ca vorbesti in cunostinta de cauza,atunci de unde ai scos-o pe asta ca nici cele 5 rugaciuni nu trebuie sa le faci ca femeie?Uite ca trebuie.Femeia este scutita de rugaciune intr-o anumita situatie si atat.
Cineva care a citit Quranul si a studiat atat de mult islamul,ar trebui sa stie asta nu crezi?
|