View Single Post
Vechi 22.12.2009, 03:17:22
rozerin
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de rozerin Vezi mesajul
Stai ca acum mirabela nu ne poate raspunde ,poate ne ajuta acest domn care spune ca a citit coranul.
imi pare rau ca va inselati eu m-am nascut musulmana ca si parinti mei,si va pot raspunde dece o musulmanca nu poate sa se casatoreasca cu un crestin.eu fiind musulmana si casatorinduma cu un crestin normal ca acel om poate nu va dori sa ma rog eu de 5 ori pe zii,m-ar insulta ,deoarece in orice casatorie barbatul are mai multe drepturi el este capul familiei si trebuie sa ne supunem.iar cu americani iti voi raspunde si la aceasta intrebare ,americani au ales tarile arabe deoarece este petrolul ,ce sa caute americanul in romania ce sa ia??ia sa fie si in romania petrol si atunci mai vorbim.si cu acea problema cu convertirea crestina-musulman nu este obligatoriu !!!numai daca femeia crestina doreste nimeni nu o forteaza,de multe ori se intimpla ca un convertit sa respecte mai mult coranul ca cel musulman.sa stiti ca pot vorbi civilizat , respecta-ma si vei fii respectat,nu ca aceasta femeie MIRABELA care imi spune ce caut pe acest foru,dar ce cauta aceste intrebari despre islam pe un forum de ortodoxi?ati spus ca ati fost plecat in mai multe tari arabe ati fost huiduit dar va rog sincer raspundeti.am observat ca ati scris ca in tarile musulmane nu exista biserici ,aici va contrazic in turcia nu exista?scuzati dar noi nu mergem la moschee dupa pomana!!!cum se intimpla la biserici si la imormintari de crestini ca vin oameni si bea si maninca pina se satura si mai cer si pentru acasa,la musulmani cind cineva decedeaza vecini ,neamurile duc cele necesare .la biserica va spun eu ce se intimpla pina incepe slujba se birfeste;UITE DRAGA CUM ESTE AIA IMBRACATA,UITE CE PANTOFI ARE,VAI DA STI TU CA FAMILIA CUTARE SA DESPARTIT si asa mai departe.vreau sa te mai intreb ceva,dece cind intrati in biserica sinteti incaltati?este casa lui dumnezeu si trebuie sa o respectam,la tine acasa tot asa intri incaltat?

Last edited by rozerin; 22.12.2009 at 03:31:28.