View Single Post
Vechi 22.12.2009, 14:16:34
lareine's Avatar
lareine lareine is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.12.2009
Locație: Altundeva
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru lareine
Implicit

Si eu as vrea sa invat sa cant, pentru ca in biserica unde slujeste duhovnicul meu (intr-un sat), canta doi batranei la strana si o fac saracii cum pot, dar suna mai mult a muzica populara. In oras nu-mi prea plac corurile, prima data cand am auzit un cor am avut wooow impresia ca sunt la opera, si pe urma mi-am dat seama ca de fapt asta si era problema. Imi place enorm imnul acesta http://www.youtube.com/watch?v=LA4rTz5Qx6M care e atat de smerit si de inaltator in acelasi timp.

Despre amestecarea femeilor cu barbatii: eu stau mereu in partea stanga, dar sotul meu vine si sta langa mine, pentru ca el vine de mai putin timp si cred ca deocamdata nu se simte in largul lui in dreapta. Am incercat sa-i spun sa stea in dreapta, dar a venit dupa cateva minute intre femei :) Multumesc lui Dumnezeu ca vine, sa stea unde-o vrea, si eu eram la fel la inceput, mi-era rusine si sa ma inchin icoanelor si aveam impresia ca toti ceilalti stiu unde trebuie sa stea, ce sa faca, toti sunt sfinti, numai eu sunt proasta si magar intre oi si ca ei isi dau seama de asta :)
Reply With Quote