Citat:
În prealabil postat de sophia
...sa inteleg de ce doresc sa se retraga de lume si sa se roage singuri, numai ei cu Dumnezeu.
Asa imi doresc si eu acum.
As vrea sa raman cu Dumnezeu, dar undeva fara preoti, fara oameni, fara biserica...
Sa tot imi calce toti sufletul in picioare, sa n-am pic de liniste, sa vin pe un forum crestin si sa mi se spuna "da cum indraznesti..." ca celui mai mizerabil om, cand Iisus ne-a aratat si invatat altfel.
Sa fiu invatata ca monahii trebuie sa alunge diavolul din oamenii ce vin la ei necajiti cu batul, etc.
Imi pare rau, este acusi Craciunul si eu sunt indoliata si necajita si nici nu-l simt si bat la biserica si la preot la usi inchise cu mandrie.
As vrea sa pot sa fac o pauza de biserica, de credinta, sa ma limpezesc . Dar cum? Se poate oare? Un fel de concediu medical.
|
Doamne ajuta Sophia,
Te intelegem, cu toti mai trecem prin astfel de momente. Fratii de pe forum ti-au dat sfaturi, unul mai bune ca altul..o sa-ti spun si eu ce face sora mea cand e prea suparata, trista,obosita psihic de nici nu poate sa se roage...isi pune sa vada ceva care o binedispune de ex Heidi, Mica printesa sau Comorile zapezii, in general un film despre si pentru copiii (nu mai e ea de virsta acestor filme) dar o scot din starea asta si apoi poate sa se si roage...
Treaba cu pustia,nu e de nasul nostru, cei din lume ne luptam cu diavolii ca si cu mieii iar cei din pustie ca si cu leii!!
Eu prefer sa ies in natura, la munte undeva unde intr-adevar simti ca ti se aseaza creierii la locul lor...cred ca la asta te-ai referit cind ai zis de pustnici.
Asa ca ia-ti o prietena si da o fuga pina la munte ...
Drum bun!